bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Android mob za 10 dolara!?
‹ Fun novosti

Android mob za 10 dolara!? 17.11.

Dodali smo novu stavku na podužoj listi stvari zbog kojih zavidimo Amerima. Naime, oni sad u najvećem američkom trgovačkom lancu mogu kupiti pravi, pravcati smartfon po cijeni od samo 9,82 dolara. Računali smo – to je samo 69,72 kunića O.o

Ajmo iskreno – prvi priznajemo da bi kupili smartfon po cijeni od 10 dolara (70 kuna), ako za ništa drugo onda da pametnim uređajima napokon 'naoružamo' bake, djede i sve one kojima je cijena bila opravdanje za neimanje modernog mobitela.

Svi takvi sad više nemaju izgovor pod uvjetom da žive u Americi ili u nekoj od država gdje Walmart ima šoping centre. Ovaj maloprodajni div poznat je po niskim cijenama, ali i Amere je iznenadio novi, šareni artikl u njihovoj ponudi - LG Prepaid Lucky LG16.

Ovaj se uređaj u Walmartu može kupiti za nešto manje od 10 baksa ($9.82), a iako specifikacijama nije nešto, riječ je o sasvim pristojnom uređaju.

Ima sve – kameru (3MP), Android 4.4 KitKat, dvojezgreni 1.2GHz procesor, 3.8-inčni TFT zaslon, Wi-Fi, 3G povezivost i sve ostalo što mobitel čini smartfonom.

Osim toga, proizvođač je LG što jamči određenu razinu kvalitete. Uređaj distribuira prepaid provider TracFone, ali otključavanje Android smartfona ne predstavlja nikakav problem pa će Lucky LG16 sigurno ubrzo zvoniti širom Amerike, pa i šire, bez obzira na mreže i pružatelje usluga.

Za te pare, uzimamo 3 komada. Nek' se nađe.

Izvor

Posljednja izmjena: 17.11.2015.
Možda će te zanimati i: