bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
App tjedna: Clash Royale
‹ Fun novosti

App tjedna: Clash Royale 04.03.

Je l' ti poznat onaj feeling kad igraš neku igru, završiš partiju i, pobijedio ili izgubio, kažeš si 'još samo jednu rundu'. Mi živimo za taj osjećaj i naprosto obožavamo takve igre. Pogađaš, 'Clash Royale' u nama je izazvao gadnu ovisnost i već danima pikamo po zaslonu moba dok igramo još samo jednu rundu

Finski Supercell, tvorci Clash of Clans i Boom Beacha napravili su još jedan gaming hit za gubljenje vremena. Njihova nova igra Clash Royale savršenstvo je mobilne zabave.

Križanac tower defensa, MOBA-e i igre kartama rijetka je igra, jedna od onih koje odmah skužiš, ali što je duže igraš shvaćaš da stvari nisu toliko jednostavne i da je pred tobom skriveni svijet kompleksnih odnosa, taktika i strategija.

Clash Royale stavlja te u ulogu vojskovođe koji brani svoje virtualno kraljevstvo sačinjeno od dvije kule i jednog dvorca. S druge strane ploče za igru nalazi se protivnik koji brani svoje malo kraljevstvo.

Postoje dva pravca za napad, branjena kulama, a na tebi je da odabirom vojnika dobro ti poznatih iz CoC-a te građevina, koje ti pomažu u obranu i napadu, uništiš protivnički dvorac te kule i pritom sačuvaš svoje kraljevstvo od takve sudbine.

Nove vojnike i građevine dobivaš kao karte u škrinjama s blagom koje dobiješ kao nagradu nakon pobjede. Sve karte koštaju određeni broj bodova, nazvanih eliksir. Logično, jače karte koštaju više, a eliksir se konstantno obnavlja. Maksimalno možeš imati 10 eliksira, a zadnjih 60 sekundi ionako kratke partije, brzina obnavljanja se udvostručuje.

Uglavnom, trebaš složiti dobar 'deck' od dostupnih karti, balansirati napad i obranu i pametno trošiti eliksire. Ma, sad kompliciramo umjesto da se igramo. Najbolje skini Clash Royale za Android i iOS uređaje i uvjeri se da je riječ o totalno zaraznoj mobilnoj igri.

I još nešto – naletiš li na nas s druge strane Clash Royale bojnog polja, znaj da milost ne tražimo, niti ćemo ti je dati. Bring it on! :)

Posljednja izmjena: 06.03.2016.
Možda će te zanimati i: