bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
App tjedna: Go F***ing Work
‹ Fun novosti

App tjedna: Go F***ing Work 13.03.

Početak novog radnog tjedna znači da, tek što smo malo odmorili, opet moramo početi raditi punom parom. Nije nam lako kraj tolikih društvenih mreža i sličnih načina za neproduktivno gubljenje vremena online. U takvim situacijama, ova Chrome ekstenzija mogla bi se pokazati idealnom za povratak na posao

Taman kreneš razvaljivati novu prezentaciju, Excel plahtu ili linije koda kad se iz pozadinskog prozora čuje poznato zvonce koje te obavještava da je netko lajkao nešto tvoje na Fejsu. I, što sad? Ništa, posao stoji dok se ti diviš broju lajkova koje je dobila fotografija 'Žućo u magli' koju si uslikao šetajući psa u nedjelju ujutro.

I tako nekoliko puta dnevno, posao trpi, rokovi se primiču, ali ti nikako da se discipliniraš, sve što te ometa ostaviš po strani i napokon se koncentriraš na posao. Kad već ne ide milom, možda će ići pomoću 'Go F***ing Work' (GWF), Chrome ekstenzije za povećanje produktivnosti.

Aplikacija radi iznimno jednostavno. Kad je instaliraš, uneseš adrese svih web odredišta na kojima gubiš vrijeme za vrijeme radnog vremena, a GWF će te potom, svaki put kad posjetiš navedene web stranice, propisno izgrditi i poticajnim porukama, poput 'WORK YOU F***ING FAILURE', pokušati natjerati da se fokusiraš na bitno.

GWF je moguće pauzirati kad zatrebaš pauzu na poslu, a ova Chrome ekstenzija u potpunosti je besplatna. Preostaje ti samo da je instaliraš svim kolegama u uredu kako bi i njih Chrome mogao vrijeđati zato što zabušavaju umjesto da nesebično doprinose izgradnji bolje i svjetlije budućnosti za sve nas. /s

Posljednja izmjena: 15.03.2016.
Možda će te zanimati i: