bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
App tjedna: Portable North Pole
‹ Fun novosti

App tjedna: Portable North Pole 11.12.

Upališ radio – zveckanje božićnim pjesmama, upališ tv – bombardiranje božićnim reklamama, otvoriš neki portal –božićni banneri pogode te posred face. Nema smisla boriti se protiv Božića, najbolje je prepustiti dr ugođaju i uživati. Još ako imaš klince...

Ne voliš li Božić, to je jedan od znakova da si odrastao. Naime, klinci naprosto obožavaju ovaj blagdan ispunjen darovima, kolačima i uživancijom. Pomalo im zavidimo (ok, puno im zavidimo), ali sad smo odrasli i na nama je da se brinemo o klincima, isto onako kako su se naši roditelji brinuli o nama.

Svaki će roditelj učiniti sve kako bi djeci uljepšao Božić, a video poziv od Djeda Mraza božićne će blagdane učiniti nezaboravnim. Kako doći do telefonskog broja Djeda Mraza, sigurno se pitaš.

Ne treba ti broj, dovoljno je da instaliraš Portable North Pole 2015 (PNP) aplikaciju za iOS i Android uređaje. App se sastoji od dva djela – jednog namijenjenog klincima i drugog za roditelje. Klinci u svojoj aplikaciji mogu pisati poruke za Djeda Mraza i igrati nekoliko jednostavnih igara božićne tematike.

Prava se čarolija događa u dijelu aplikacija namijene roditeljima. Ovdje možeš ući samo uz lozinku, koju si postavio prilikom instalacije, i čim napraviš PNP korisnički računa možeš se baciti na posao. Odgovoriš na par osnovnih pitanja o klincima (ime, spol, dob), napišeš idu li u školu, jesu li bili dobri i u čemu bi htio da se poprave i za par sekundi aplikacija će napraviti video u kojem 'pravi pravcati' Djed Božićnjak tvom klincu čita personaliziranu božićnu čestitku koristeći podatke koje si unio.

Super poklon za one najmlađe, pogotovo stoga što je posve besplatan. Oni zahtjevniji mogu platiti 'premium' opciju koja im omogućava stvaranje još boljih čestitki, a tu je i mogućnost naručivanja telefonskog poziva na engleskom od Djeda Mraza. Naravno, nije riječ o pravom djedici, ali to tvoji klinci ne moraju znati, zar ne? :)

Nemaš klince? Ništa zato, app možeš upotrijebiti kako bi napravio video čestitku dragoj osobi, jer važnije je koliko si truda i srca uložio u poklon, a ne koliko si ga platio.

Izvor

Posljednja izmjena: 14.12.2015.
Možda će te zanimati i: