bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
App tjedna: SnapRap
‹ Fun novosti

App tjedna: SnapRap 13.05.

Kad sam bio reper mali, svi su već za mene znali - sad sam velik, jak i faca, moja cura nije štraca! I što kažeš, kakav nam je verse? Istina, moglo bi bolje i zato smo počeli svakodnevno vježbati uz besplatnu iOS aplikaciju SnapRap koja će svakoga pretvoriti u wannabe repera

Bez obzira briješ li na rap ili ne, moraš priznati da je fora kad netko iz glave sipa stihove na dobar rap beat. Rijetki su pravi rap majstori koji u svakom trenutku i u svakoj situaciji mogu baciti dobar verse, a svi ostali do vrha dolaze starom, oprobanom metodom – napornim vježbanjem.

Ako si zagrijan za tu vrstu karijere, sad i ti možeš vježbati reperski izričaj uz pomoć besplatne iOS aplikacije - SnapRap.

App ti omogućava da odabereš jedan od brojnih beatova, pritisneš tipku za snimanje i kreneš s rapom. Kad završiš sa svojim freestyle remek djelom, možeš ga poslati prijateljima kako bi se i oni mogli diviti tvom neshvaćenom stvaralaštvu.

Zabavan app koji će pravim reperima poslužiti da dodatno usavrše svoj beat, flow i verse, a svim ostalima da se zabave i iživciraju prijatelje, te bližu i užu rodbinu.

I za kraj, još jedna s nogu: Rap je prava stvar, zakon moga kvarta, svi ga vole najviše, pa čak i moj tata.

Rimovanje, kažeš? Na toj sitnici još uvijek radimo. :/

Posljednja izmjena: 16.05.2016.
Možda će te zanimati i: