bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
App tjedna: The Simpsons Tapped Out
‹ Fun novosti

App tjedna: The Simpsons Tapped Out 22.07.

Znamo da ti nije do ničega po ovoj vrućini osim da se zavučeš negdje pod klima uređaj, zatvoriš sve prozore i napraviš zonu sumraka u svom domu. Kad si već doma i čekaš da padne noć, predlažemo ti da se zabaviš sa Simpsonima

Sunce piči, a mi se pržimo. Znoj curi iz pora za koje nismo niti znali da ih imamo dok Vakula svakodnevno najavljuje vrhunac toplotnog vala. I tako već par tjedana. Tko tu koga?

Elem, ovako visoke temperature i brijanje pod otvorenim nebom nikako ne idu ruku pod ruku pa ništa od uživanja pod vedrim nebom, bar dok je Sunce na nebu. Preostaje nam zavući se u hlad i čekati dolazak spasonosne noći. Radimo sve i svašta kako bismo skratili čekanje pa su na red došle i neke malo starije igre za mobilne uređaje.

Isprobali smo ih hrpu po principu 'install, 5 minuta igranja, deinstall', ali jedna je našla svoje mjesto na našem mobaču. Pokrenemo je svaki dan kako bismo Homeru Simpsonu i poznatoj ekipi iz Simpsona pomogli izgraditi bolji i 'stariji' Springfield.

Igra spada u dobro poznati žanr 'All you do is tap and wait and tap and wait' kako to Homer samosvjesno objašnjava u introu, ali moramo priznati da nam je 'tapanje' i čekanje u igru The Simpsons: Tapped Out nimalo ne ide na živce.

Možda je do poznatih likova iz serije, možda je do zabavnih animacija ili hrpetine zgrada koje možeš igrati te jednako puno raznih zadataka koji donose virtualni novac kojem možeš kupovati nove, bolje zgrade i tako u krug? A možda sve to skupa čini Tapped Out jednom od najboljih igara u ovom žanru.

Nestrpljivi mogu za pravi keš kupiti 'krafne' pomoću kojih možeš ubrzavati izgradnju zgrada ili izvođenje zadataka te kupiti posebne građevine poput vulkanske jazbine Hanka Scorpija i sličnih điđa-miđa.

Tu je i multiplayer, mogućnost posjeta gradovima tvojih prijatelja i trista čuda koje su developeri ugradili u igru u zadnje tri godine.

The Simpsons: Tapped Out je besplatan, dostupan za Android te iOS uređaje i isprobano pomaže kod preživljavanje dugih, pakleno vrućih ljetnih dana.

Posljednja izmjena: 22.07.2015.
Možda će te zanimati i: