bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
App tjedna: UEFA EURO 2016 Fan Guide
‹ Fun novosti

App tjedna: UEFA EURO 2016 Fan Guide 03.06.

Nekako nam se čini da predstojeći EURO ne izaziva euforiju kakvu su podizali prijašnja kontinentalna europska prvenstva. Slabo viđamo zastavice po automobilima, a i portali još uvijek više pišu o politici nego o nogometu. No, to nije razlog da se dobro ne pripremimo za predstojeću nogometnu feštu

Europsko nogometno prvenstvo počinje sljedeći tjedan u Francuskoj, a tamo će, kao što sigurno znaš, nastupiti i reprezentacija Hrvatske. Mandžo, Luka, Raketa i ekipa pokušat će dogurati što dalje na najboljem nogometnom turniru na svijetu, a mi ćemo navijati iz sveg glasa.

I da, nismo pogriješili kad smo napisali da je EURO naj na svijetu, jer je riječ o kvalitetnijem turniru od Mundijala. Kvaliteta će ove godine ipak biti nešto niža, jer na Euru po prvi put igraju 24 reprezentacije, osam više nego na prijašnjim kontinentalnim smotrama.

No, kad uzmeš u obzir da Francusku neće vidjeti reprezentacije jedne Nizozemske, Danske ili Srbije koje se nisu uspjele kvalificirati, teorija o padu kvalitete više ne drži vodu. S druge strane, EURO će prvi put vidjeti Albanija, Island, Sjeverna Irska, Slovačka i Wales.

A mi? Mi smo tamo već peti put i očekujemo da ćemo dogurati jako, jako daleko. Planiraš li put Francuske, kako bi podržao naše dečke, svakako nabavi službenu navijačku aplikaciju kontinentalnog prvenstva za Android i iOS uređaje na kojoj ćeš naći gomilu korisnih informacija.

Osim upoznavanja gradova-domaćina i stadiona na kojim se igraju utakmice, pomoću aplikacije možeš isplanirati putovanja od grada do grada javnim prijevozom, dogovoriti dijeljenje taksija s drugim navijačima, vidjeti gdje su ti frendovi, tko ide na koju tekmu, pratiti vijesti i još puno toga.

Uživaj u Francuskoj, a svi mi koji ostajemo doma navijat ćemo ispred telke s pivom u jednoj i zastavicom u drugoj ruci.

HRVATSKA!

Posljednja izmjena: 05.06.2016.
Možda će te zanimati i: