bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
App tjedna: Virry
‹ Fun novosti

App tjedna: Virry 20.05.

Naša ovotjedna best aplikacija zanimat će prvenstveno dvije skupine ljudi – ljubitelje životinja i roditelje. Ustvari, najviše će zanimati klince koji će uživati dok gledaju životinje putem web kamera širom svijeta, a pritom će naučiti puno toga o svijetu koji nas okružuje

Zagrebački zoološki vrt je sjajan, ali ne žive svi u Zagrebu ili blizini glavnog nam grada. Za mnoge je odlazak s djecom u zoološki vrt događaj koji se priprema tjednima, a sve to radimo samo zato da klinci uživaju. Roditelji će shvatiti o čemu pričamo dok će, oni koji to još nisu, shvatiti kad postanu ponosni tate i još ponosnije mame.

Klinci naprosto obožavaju životinje, ali nemaju priliku često vidjeti lavove, nosoroge i ostalu menažeriju, a pogotovo poigrati se s njima. Srećom, tu su internet i aplikacije poput Virryja.

Riječ je o appu pomoću kojeg klinci mogu učiti o životinjama gledajući edukativne video klipove i pritom odgovarati na pitanja o navikama dotičnih životinja, ali puno je zabavnija promatrati prave životinje putem web kamera.

Zainteresirani klinci mogu voditi i virtualni dnevnik o životinjama koje promatraju u nastambama. Osnovna verzija Virryja je besplatna, a s njom dolazi lav Limun dok ćeš pristup ostalim životinjama morati platiti.

No, mjesečna pretplata iznosi tek jedan dolar ili jedan sladoled, a budi siguran da će se klinci puno dulje zabavljati s Virryjem nego što im treba da smažu jedan slatkač.

Virry je pobrao mnoge nagrade, a aplikacija je potpuno besplatna za udruge i zaklade koje brinu o djeci s posebnim potrebama.

Posljednja izmjena: 22.05.2016.
Možda će te zanimati i: