bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
App tjedna: War Tortoise
‹ Fun novosti

App tjedna: War Tortoise 29.04.

Što dobiješ kad spojiš tower defense igru s clickerom i pucačinom? Pomislio bi da će krajnji produkt ovog neobičnog 'menage a trois' biti potpuno neigriva i dosadna igra. Pomislio – i bio u krivu,jer War Tortoise je sjajna zabava u kojoj besplatno mogu uživati svi vlasnici novijih iPhonea i iPada

Oduvijek smo sanjali o tome da smo miš koji jaši na oklopljenoj kornjači i nepresušnim arsenalom vatrenog oružja tamani napasti u vidu kukaca, ptica i životinjica koje žele osvojiti naš vrt.

Ok, priznajemo da nam takvo što nikad nije palo na pamet, ali nakon što smo odigrali War Tortoise svako malo se uhvatimo kako planiramo nove strategije i kujemo planove za uspjeh u ovoj odličnoj igri.

War Tortoise tvrtke Foursaken Media neobična je i uspjela mješavina više gaming žanrova. Igra te stavlja u ulogu miša koji jaši na kornjači i pokušava zaustaviti neprijatelje koji nailaze u valovima. Svaki je val jači od prethodnog, a na tebi ja da dodiruješ mete i kupiš novčiće koje ostavljaju za sobom.

Novčiće moraš iskoristiti kako bi poboljšao postojeća i kupio nova oružja. Bez obzira na svu tvoju vještinu ubrzo će te brojni neprijatelji savladati i morat ćeš krenuti ispočetka. No, sva oružja i poboljšanja koje si zaradio ostaju s tobom pa će svaka nova igra biti sve lakša, a ti ćeš svaki put dogurati sve dalje i dalje.

Naravno, sve ovo ubrzo bi postalo dosadno da nije sjajne grafike te vizualnih i zvučnih efekata. Prava je uživancija  ispaljivati metke, projektile te rakete i odmarati mozak dok cijeli zaslon prekriven virtualnim eksplozijama.

War Tortoise je besplatan (uz opcionalne IAP - in app purchases) za iOS uređaje, a uskoro bi se trebala pojaviti i Android verzija.

Posljednja izmjena: 01.05.2016.
Možda će te zanimati i: