bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Bez tigrova, molim
‹ Fun novosti

Bez tigrova, molim 25.06.

Zakonodavna tijela u američkoj saveznoj državi New York zabranila su selfieje na kojima ljudi poziraju kraj lavova, tigrova i ostalih velikih mačaka. Pa tko bi se fotkao kraj tigra, pobogu? Vjerojatno nitko, da nije Tindera

Spremni smo na sve da se upoznamo i zbližimo sa zgodnim pripadnikom ili zgodnom pripadnicom suprotnog spola. Oduvijek je tako, samo što naši roditelji te bake i djedovi nisu imali smartfone i Tinder. Dolaskom Tindera, pravila igre su se promijenila. Više nije važno biti pametan ili šarmantan, bitno je biti fotogeničan i imati opake selfieje.

Potencijalne partnere više ne biramo na osnovu toga kakvi jesu, što kažu i kako se ponašaju, već ih 'lajkamo' na osnovu fotografija na Tinderu. Svakog dana, u svakom pogledu…

Anyway, Tindermanija je najviše maha uzela u SAD-u. Najdalje su otišli u velikim gradovima, pogotovo u New Yorku gdje je ionako sve veće od života. U zadnje je vrijeme, pogotovo među momcima, postalo strašno popularno na Tinder postavljati selfieje s tigrovima. Pogledaj ih samo kako su seksipilni, zgodni i snažni. Tigrovi, naravno.

Zakonodavci države New York, ponukani sve većim brojem ovakvih fotografija, zabrinuli su se za sigurnost svojih glasača i prošli tjedan zabranili fotkanje s velikim mačkama. Kazna za dodirivanje velikih mačaka iznosi 500 dolara pa tko voli, nek' izvoli.

Srećom, novi zakon ne sprječava fotografiranje s ostalim životinjama pa Tinder ekipa još uvijek može pozirati s medvjedima, majmunima, kravama… bilo čim što će im povećati šanse da ih netko primijeti.

Sretno im bilo.

Izvor

Posljednja izmjena: 26.06.2014.
Možda će te zanimati i: