bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Bombermanija
‹ Fun novosti

Bombermanija 28.11.

Ima netko da nikad nije igrao Bombermana? Naravno da nema. Kultna, zarazna igra već desetljećima zabavlja nove naraštaje klinaca, a sad je možeš igrati i u web pregledniku, u društvu stotina igrača iz cijelog svijeta

Bomberman. Koliko je samo sati i sati zabave ova jednostavna igra pružila mnogim klincima. I ne samo njima. Bomberman se igra i danas, na svim platformama, u svim dijelovima svijeta.

Originalna igra nastala je u Japanu 1993. godine, a do danas je izdana u više od 790 verzija za sve moguće konzole, računala pa i mobitele. Iako ga možeš igrati sam, Bomberman je najzabavniji kad se igra u društvu. Za neupućene, Bomberman je simpatični lik koji postavlja bombe i tako ruši zidove te eliminira virtualne neprijatelje. Fora je u tome što istu stvar radi više igrača pa se nivoi, na kojima se odvija Bomberman, ubrzo pretvaraju u pravi kaos.

Većina verzija Bombermana na konzolama podržava 4 ili 8 igrača, što ovisi o broju kontrolera koje imaš na raspolaganju. No, što kažeš na Bombermana za desetine, pa i stotine igrača? Društvo, upoznaj Bombermine – igru kao stvorenu za ubijanje vremena koju možeš igrati u bilo kojem pregledniku.

Umjesto jednog, četiri li osam igrača, Bombermine podržava na stotine igrača istovremeno na jednoj mapi. Cilj je u zadanom vremenu eliminirati što više suparnika pomoću bezbrojnih vrsta bombi. Možeš se i registrirati, pa će igra upamtiti tvoju statistiku, a postoji i opcija stvaranja timova (squad) koji se potom mogu boriti međusobno.

Igra je u potpunosti besplatna i potpuno zarazna, a kad ti dosadi igranje uvijek možeš gledati kaos koji se odvija preko cijelog ekrana i chatati s ekipom u prozoru s desne strane.

Sjajna zanimacija, ali savjetujemo da ne iskušavaš Bombermine na radnom mjestu, jer opako smanjuje radni učinak. 

Posljednja izmjena: 29.11.2013.