bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
bonbon voli Terraneo
‹ Fun novosti

bonbon voli Terraneo 13.06.

Svi mi koji volimo dobru muziku, još bolje koncerte i provod bez granica ovo ljeto imamo samo jednu destinaciju - Šibenik. Početak kolovoza rezerviran je za Terraneo festival

Odličan glazbeni program, strani i domaći bendovi, dj gostovanja, non-stop party zone, radionice i predavanja, izložbe i performansi, kampiranje, zabavni sadržaji, ekologija, kupanje, sunce i more... jednom riječju Terraneo, glazbeni festival koji pruža tjedan dana nezaboravnog ljetovanja i zabave!

Lani je prvo izdanje festivala u Šibenik privuklo više od 30.000 posjetitelja iz cijele Europe, a ove godine očekujemo ih puno, puno više. Pa tko je lud propustiti festival na kojem nastupaju: The Roots, Thievery Corporation, Live, The xx, The Vaccines, Dječaci... popisu izvođača nema kraja.

Terraneo službeno počinje u utorak 7. kolovoza, a traje sve do petka 10. kolovoza. Naravno, ništa te ne priječi da dođeš ranije, obiđeš Šibenik, slapove Krke i Kornate. Ako nemaš smještaj ponesi šator i dođi u Terraneo kamp koji se otvara dan prije početka festivala.

I bonbon na Terraneo dolazi sa šatorom, ma što sa šatorom - s dva ogromna šatora u obliku kupole. U prvom je bonbon bar gdje će se svaku večer odigrati iPlay natjecanje u puštanju mjuze s mobitela, a pobjednike čeka suuuper nagrada. Nakon što se zabaviš puštajući glazbu za ekipu ili tako da bodriš svoju ekipu u istome, ostani do kraja jer će bonbon bar imati najbolji line-up DJ-eva sjeverno od Dubrovnika. Druga kupola je 'chill out zona' u kojoj kamperi mogu pobjeći od gužve strke i buke te se malo odmoriti i opustiti. U obje kupole wifi je besplatan, može se napuniti mobitel, a bit će tu još mnogo malih iznenađenja i puno dobre zabave.

Pobrinuli smo se i za ulaznice! Sudjeluj u našem foto natječaju na bonbon Fejs stranici i osvoji besplatne krate za festival. Kako do nagrada? Simple - svaki tjedan dajemo temu, a na tebi je da pošalješ fotografiju.

Vidimo se!

Posljednja izmjena: 02.07.2012.