bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Cage, Nicholas Cage
‹ Fun novosti

Cage, Nicholas Cage 23.11.

Postoji jednostavan način za uljepšavanje svake fotke na Instagramu i to bez foto filtera, puno vremena i petljancije. Ne vjeruješ? Navrati na web stranicu feelingcagey.com i uvjeri se. Tajna je u blago telećem pogledu jednog i jedinog…

Većini selfieja i portreta nedostaje ono nešto, čarobni sastojak kakav imaju rijetki sretnici. Pogled, šarm, prepoznatljiva faca svojstvena velikim holivudskim zvijezdama, poput Nicholasa Cagea. Iako starom, dobrom Nicholasu u zadnje vrijeme ne cvjetaju ruže, on je još uvijek jedan od internetskih heroja. Zašto? To ti dođe isto kao da pitaš zašto je nebo plavo.

Elem, Nicholasova zanimljiva, da ne upotrijebimo neki drugi izraz, faca nalazi se posvuda, a odnedavno je počeo 'poboljšavati' i brojne Instagram fotke. Naime, nova web apikacija Feeling Cagey? svake sekundu zalijepi Cageovu facu na novu Instagram fotku.

Aplikaciju je osmislio redditor Josh koji je ideju dobio dok se s društvom provodio u lokalnom pubu: 'Raspravljali smo o algoritmima za prepoznavanje lica i tada nam je sinulo! Postaviti lice najveće filmske zvijezde na Instagram selfije. Prvo smo planirali konvertirati Vine filmiće kako bi svako lice postalo Nickovo, ali sam od te ideje morao odustati zbog hardverskih zahtjeva.'

Josh je svoj projekt podijelio sa svijetom na Redditu i feelingcagey.com ubrzo je posjetilo više od 30.000 posjetitelja. Inače, subreddit /OneTrueGod posvećen je isključivo Nicholasu Cageu i na njemu se da naći cijelo čudo blentavih fotomontaža i GIF-ova.

Savršeno internetsko odredište za razbijanje dosade još jednog kišnog, jesenjeg vikenda.

Posljednja izmjena: 23.11.2013.
Možda će te zanimati i: