bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Chatroulette zombi pucačina
‹ Fun novosti

Chatroulette zombi pucačina 21.08.

Chatroulette često zna iznenaditi i to prilično neugodno. No, nekoliko sretnika sjajno se zabavilo kad su naletjeli na stream simulaciju pucačine iz prvog lica s glumcima koji su izigravali zombije. Pogledaj kako su se snašli u ovoj neobičnoj igri…

Priznajemo, i mi ponekad, dok nam je dosadno, znamo staviti headset i upaliti Chatroulette. Slučajni odabir sugovornika obično je zabavan iako nekad sugovornici s druge strane 'žice' nemaju sve daske u glavi.

Nažalost, nismo imali sreće da naletimo na ovu interaktivnu pucačinu iz prvog lica (fps), ali smo zato naišli na golog, ružnog tipa kojeg je zanimao virtualni seks.

Riječ je o projektu engleske produkcijske tvrtke Realm Pictures koja je glumca opremila kacigom s kamerom, dala mu pušku s ćorcima i postavila u pripremljenu scenu s volonterima koji su glumili zombije. Korisnici su 'upravljali' glumcem dajući mu glasovne komande poput 'Trči debeli, trči!' ili 'Upucaj ga!'.

Sve ovo stajalo je manje od 10.000 kuna, a Realm Pictures dobio je odličnu reklamu. A, kako su se snašli korisnici Chatroulettea? Najbolje da pogledaš sam:

Izvor

Posljednja izmjena: 22.08.2015.
Možda će te zanimati i: