bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Cjelovečernji GIF
‹ Fun novosti

Cjelovečernji GIF 08.11.

Pogledati dobar film luksuz je koji si sve rjeđe možemo propuštati. Em je sve manje dobrih filmova, em imamo sve manje slobodnog vremena. Navikli smo sve sažimati i komprimirati pa tako cjelovečernji film danas bez beda možeš pogledati u jednoj minuti

Baš nas zanima koliko će trajati ova internetska opsjednutost GIF-ovima. Shvaćamo da su praktični i korisni, ali što je previše – previše je. Pretvoriti kratak video snimak nekog gola ili fore u GIF sasvim je razumljivo. Pretvoriti cjelovečernji film u kratku GIF animaciju ipak je malo too much.

Upravo takvu foru isfurao je redditor matt01ss koji je prije par dana stvorio subreddit r/FullMovieGifs na kojem posta filmove u GIF formatu.

I to ne bilo kakve filmove. Aliens, Fight Club i Fear and Loathing in Las Vegas samo su neki od dvadesetak filmova koje možeš pogledati od početka do kraja prije nego uspiješ pošteno srkunti prvi gutljaj jutarnje kave.

Na što to sve sliči pogledaj na jednom od priloženih linkova. Recimo, može Up u kondenziranoj verziji, jedan Skyfall espreso ili Avatar na brzaka?

Izvor

Posljednja izmjena: 08.11.2013.
Možda će te zanimati i: