bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
DJ kutija za pizzu
‹ Fun novosti

DJ kutija za pizzu 05.09.

Engleski Pizza Hut počeo je pakirati omiljenu klopu za dostavu u kartonske kutije koje mogu poslužiti kao pravi pravcati turntable. Englezi sad mogu, nakon što smažu pizzu, rasklopiti kutiju i napraviti party u tren oka. Totalno prejako

Svjetski lanci za dostavu pizze, kao što su Domino's i Pizza Hut, neformalno se natječu u disciplini 'visoka tehnologija u dostavi pizze'. Prethodnih godina vidjeli smo aplikacije koje naručuju pizzu bez ijednog klika, appove za bolje upoznavanje dostavljača, kutije za pizzu koje se pretvaraju u projektor

Zadnji potez u ovom hi-tech sukobu povukao je Pizza Hut i moramo priznati da će ih biti teško nadmašiti. Naime, engleski Pizza Hut pretvorio je kutiju za dostavu pizze u turntable za DJ-iranje i puštanje muzike.

DJ pizza box, stvorena u suradnji s tvrtkom Novalis, izrađena je od posebnog kartona na kojem su isprintani strujni krugovi. Na ovom neobičnom turntableu moguće je upravljati glasnoćom i pitchom, ima potpuno funkcionalan mixer, a možeš čak i scratchati po isprintanim pločama.

Kutija se putem Bluetooth veze spaja sa smartfonom ili laptopom, a može se sinkronizirati i sa softverom za DJ-iranje.

Mrak fora, jedini bad je što će Pizza Hut podijeliti samo pet ovakvih kutija, a tko će ih i kako dobiti možeš saznati ako pratiš njihov Twitter feed.

Izvor

Posljednja izmjena: 06.09.2016.
Možda će te zanimati i: