bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Dvije godine za izgradnju Minecraft grada
‹ Fun novosti

Dvije godine za izgradnju Minecraft grada 18.10.

Za dvije godine možeš se nabildati poput Chrisa Hemswortha u Thoru, možeš odlično naučiti neki programski jezik i osigurati si egzistenciju ili možeš te dvije godine provesti igrajući Minecraft kako bi izgradio virtualni grad bez premca. Hm što izabrati?,

Duncan Parcells ovih se dana pohvalio projektom na kojem je radio pune dvije godine. 19-godišnji student iz Delawarea slobodno je vrijeme provodio gradeći virtualni grad u Minecraftu. Kaže kako je u prosjeku, tjedno potrošio nekih pet sati na grad koji je nazvao Titan City.

Da vidimo – pet sati puta 54 tjedna puta dvije godine… to je 540 sati ili 22 i po dana provedenih u izgradnji virtualnog grada.

Krenuo je s vjernom kopijom srušenih nebodera World Trade Centra za što mu je trebalo punih 18 mjeseci. No, 'gradnja' ostalih zgrada išla je daleko brže, a nakon nebodera i parkova, slijedeći su na redu aerodrom i stadion. Iako Titan City sliči na New York, Duncan kaže kako mu je 'glavni grad svijeta' poslužio samo kao inspiracija.

'Titan City mi dođe kao odušak za višak energije', kaže Duncan. 'Oduvijek sam volio arhitekturu i ponosan sam na neke art deco građevine koje sam napravio u Minecraftu.'

'Puno ljudi navrati na moj server i pomaže mi oko izgradnje. No, nisam htio pričati previše pričati o Titan Cityju sve do sad, on je neka vrsta mog drugog života', kaže 19-godišnji gamer.

Na kraju, Duncan je objasnio ono najvažnije: 'Moji starci misle kako je sve to prilično cool. Valjda im je drago što se ipak ne igram previše'.

Ustvari, pet sati tjedno i nije tako puno, zar ne?

Izvor

Posljednja izmjena: 18.10.2014.
Možda će te zanimati i:
Pitanja i komentari
  • patrik vida 22.02.2016. 22:05
  • NAJBOLJA IGRA!!
    I JA IMAM SERVER :)
  • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)