bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Emojimovie - družba Pere smajlija
‹ Fun novosti

Emojimovie - družba Pere smajlija 11.10.

Danas smo saznali što ćemo raditi 11. kolovoza sljedeće godine. Naime, odlučili smo vratiti se s mora nešto ranije kako bi među prvima vidjeli novi animirani film Emojimovie: Express Yourself. Ne možemo dočekati svjetsku premijeru, zakazanu za taj dan, da vidimo dogodovštine emojija koji žive u Textopolisu, čarobnom svijetu unutar naših smartfona /s

Ako si ozbiljno shvatio naš uvodni tekst i pomislio kako zbilja planiramo prisustvovati premijeri nekog tamo crtića B produkcije, onda je vrijeme da odneseš detektor za sarkazam na popravak. Shvatio si da se šalimo se, jer sama ideja o filmu u kojem su glavni likovi smajlići djeluje prilično plitko, da ne upotrijebimo neki jači pridjev.

Radnja filma, u produkciji Sonyja, odvija se u Textopolisu, čarobnom svijetu koji se nalazi u našim smartfonima. Glavni je junak smajli Gene koji, za razliku od ostalih stanovnika Textopolisa, može mijenjati izraz lica.

U svijetu sličnom našem, pogrešno je biti drugačiji, pa Gene očajnički nastoji postati normalan. Skompa se sa smajlijima Hi-5 i Jailbreak pa zajednički krenu u potragu za softverskom zakrpom koja će ‘izliječiti’ Genea.

Glavni junaci će prilikom svoje avanture sresti ‘najpopularnije i univerzalno poznate smartfon aplikacije’ što bi trebalo značiti da će manje-više sve biti brendirano te da će svako malo na ekranu iskočiti logo Facebooka, Snapchata, Googlea...

No ,tko zna, ako redatelj Anthony Leondis (Lilo & Stitch 2) cijeli projekt shvati kao dobru zabavu Emojimovie bi mogao ispasti iznenađujuće zabavan, nešto slično poput LEGO filma.

S druge strane, vjerojatnije je da ćemo gledati jeftinu zanimaciju za klince i one koji nemaju taj dan pogledati nešto pametnije u kinu.

Izvor

Posljednja izmjena: 12.10.2016.
Možda će te zanimati i: