bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Facebook skriva bivše ljubavi
‹ Fun novosti

Facebook skriva bivše ljubavi 20.11.

Prekid nikad nije lagan, pogotovo nakon dugotrajno veze. Ima tu svega – tuge, boli pa čak i bijesa, a najbolje je sve to pokušati što prije ostaviti iza sebe. No, u današnje vrijeme to nije nimalo lako, jer na Fejsu svako malo iskrsne slika ili post tvoje bivše ili bivšeg. Srećom, ne zadugo…

Facebook uskoro uvodi novu opciju koja korisnicima omogućava da spominjanje bivših ljubavi na svom zidu svedu na minimum.

Stvar šljaka vrlo jednostavno – jednom kad promijeniš status u 'Single', Fejs će ti ponuditi 'Take a Break' opciju kako bi prestao viđati statuse osobe s kojom si upravo prekinuo. Kako se ove opcije zovu na hrvatskom? Nemamo pojma, Fejs nam je na engleskom. :)

Odabereš li novu opciju viđat ćeš full malo statusa bivše ljubavi, njeno ime i slike više ti se neće pojavljivati kao prijedlozi dok pišeš nešto na Fejsu, a neće ti se pojavljivati niti kao prijedlozi za tagiranje.

Naravno, niti slike osobe koju nastojiš preboljeti ili zaboraviti više neće spamati tvoj zid u tako teškim trenucima. Osim toga, staru ljubav ujedno možeš spriječiti da vidi tvoje Facebook aktivnosti pa si i s te strane miran.

Nova opcija prvo će zaživjeti na mobilnoj Fajs aplikacija, a pokaže li se uspješnom, ubrzo će postati standardnim dijelom Facebook iskustva na svim platformama.

Pokaže li se uspješnom? Nema šanse da propadne.

Izvor

Posljednja izmjena: 20.11.2015.
Možda će te zanimati i: