bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
GTA: Vice City na mobačima
‹ Fun novosti

GTA: Vice City na mobačima 22.11.

Kako smo odrastali počeli smo ignorirati Svetog Nikolu, ali ove godine vratit ćemo se u djetinjstvo i 6. prosinca priuštiti si poklon. Naime, taj dan izlazi Grand Theft Auto: Vice City za iOS i Android. Mi znamo što ćemo raditi ove zime, a ti?

Rockstar Games, ekipa zaslužna za Grand Theft Auto (GTA) serijal, Red Dead Redemption, Max Payne 3 i mnoge druge odlične igre, prije godinu dana obradovala je sva vlasnike iPhone i Android uređaja pustivši u prodaju GTA III. Pokazalo se da je kultni GTA III jednako igriv i dobar kao i prije 11 godina. Ove godine navršava se 10 godina od početka prodaje jedne druge, još poznatije i bolje igre iz Rockstar radionice.

GTA: Vice City je ušao u legendu, a počast koja je u igri odana osamdesetima, cijeloj Miami Vice supkulturi, muzici i modi iz tog vremena odrazila se i u svakodnevnom životu. Klinci su počeli slušati muziku iz osamdesetih, istu onu glazbu koju su slušali na radio stanicama u igri, porastao je interes za filmovima, automobilima i serijama iz tog vremenskog razdoblja, a jedino na što se nismo navikli bila je moda iz osamdesetih, i to s dobrim razlogom.

Prošlo je 10 godina od početka prodaje GTA: Vice Cityja, odrasli su neki novi klinci, pojavile su se neke nove platforme za igranje i bilo je krajnje vrijeme da Rockstar osvježi hit-igru. Grand Theft Auto: Vice City 10th Anniversary Edition 6. prosinca kreće u prodaju na AppStoreu i Google Playu, a od originala se razlikuje poboljšanom grafikom, lakšim upravljanjem i podrškom za Retina zaslone. Nadamo se da će i soundtrack iz originala ostati isti.

Ono najbolje u cijeloj priči je što će Vice City koštati samo 5 dolara. Bez obzira igrao ti original ili ne, ovo je jedna od onih igara koju naprosto moraš imati. Provjeri na slijedećem popisu da li tvoj iOS ili Android uređaj može pokrenuti novi GTA, a ako može znaš što ti je činiti na Svetog Nikolu:

Apple iOS: iPad, iPhone 4, 4S & 5, iPod touch 4. & 5. generacije

Android mobači: Motorola Razr, Razr Maxx, Razr Maxx HD, Motorola Atrix, Motorola Photon, Motorola Droid Bionic, HTC Rezound, HTC One X, HTC One S, HTC Evo 3D, HTC Sensation, HTC Droid Incredible 2, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Nexus S, Samsung Galaxy Note 1 & 2, Samsung S2, Samsung Galaxy R, Sony Xperia Play, Sony Xperia S, P, T & TL, Sony Walkman Z Series Media Player, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Google Nexus 4

Android tableti: Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Asus Eee Pad Transformer Prime, LG Optimus Pad, Medion Lifetab, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 / 10.1, Samsung Galaxy Tab 2, Samsung Galaxy Note 10.1, Sony Tablet S, Sony Tablet P, Toshiba Thrive, HTC Flyer, Google Nexus 7, Google Nexus 10

Posljednja izmjena: 22.11.2012.
Možda će te zanimati i: