bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Hearthstone na mobačima
‹ Fun novosti

Hearthstone na mobačima 15.04.

Znače li ti išta izrazi 'zoo lock', 'control priest' ili 'mill rogue'? Ček, ček, ti ne igraš Hearthstone? Onda je krajnje vrijeme da se pridružiš milijunima širom svijeta i zaigraš popularnu igru s kartama, odsad besplatno dostupnu i na smartfonima

Blizzard je u svijetu video igara ono što je HBO u svijetu tv serija – naprosto ne znaju napraviti loš proizvod. Odavno su se obogatili ne igrama poput Diabla, StarCrafta i World of Warcrafta, a prije dvije godine iznenadili su sve najavom nove igre.

Nije bila riječ o strategiji, niti pucačini već o collectible card gameu (CCG) iliti igri s kartama za skupljanje. Ono, skupljaš karte, od njih slažeš svoj špil pa u boj, u boj protiv nekog strangera na internetu.

Hearthstone je službeno objavljen lani, prvo na računalima, potom na iPadu, a krajem prošle godine i na Android tabletima. Preostalo je jedino igru objaviti na smartfonima što je Blizzard napokon napravio jučer.

Svi vlasnici boljih Apple i Androida mobača sad mogu besplatno preuzeti Hearthstone i zaigrati igru koja je zarazna poput house hita na pješčanoj plaži ispunjenoj veselom ekipom.
Igra je kao stvorena za ubijanje dosade dok putuješ na posao gradskim prijevozom ili dok čekaš curu koja uobičajeno kasni na dogovoreni sastanak.

Naravno, treba ti internet na mobu, ali igra troši jako malo bandwidtha nakon instalacije koju obavezno obavi putem Wi-Fija. No, zato guta bateriju, ali što je malo punjenja naspram zadovoljstva kad isprašiš nekog tamo nuba sa svojim deckom kojeg si složio nakon cjelodnevnog proučavanja strategija na internetu.

Ne zvuči zabavno? Nije niti nama dok nismo isprobali, a sad jedva čekamo da završimo ovaj tekst i bacimo još koju rundu. Vidimo se online.

Izvor

Posljednja izmjena: 15.04.2015.
Možda će te zanimati i: