bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Imamo pretplatu!
‹ Fun novosti

Imamo pretplatu! 29.07.

Uzmi bonbon pretplatu i nastavi uživati u ljetnim čarima bez brige i bez iznenađenja. Dobri, stari bonbon sad možeš koristiti i u pretplati uz sve dobre, stare pogodnosti na koje si već navikao

Kad bi nas pitali u čemu se razlikuje bonbon pretplata, nakon kraćeg razmišljanja bi odgovorili: 'To je isto, samo malo drugačije'. Isti su paketi, cijene, super korisnička podrška, nema naknade za uspostavu poziva, iste su sve dobre stvari na koje si navikao koristeći bonbon.

Drugačije su pak neke stvari tehničke prirode, poput one da s pretplatom račun platiš na kraju mjeseca. Također, bonbon pretplata nema nikakve veze s klasičnom pretplatom. Kod nas nema potpisivanja dugotrajnih ugovora, nema plaćanja radijske frekvencije, nema skrivenih troškova, ali zato ima prednosti kao u priči:

  • Nemaš ugovorne obveze i ne plaćaš radijsku frekvenciju, jer mi je plaćamo umjesto tebe :)
  • Možeš sam postaviti limit računa i na taj način kontrolirati svoje troškove
  • Kao i kod bonova, sam možeš složiti svoju kombinaciju paketa, a kad potrošiš paket, cijena ostaje ista. Bez bojazni da će te ono što potrošiš van paketa koštati glave ili džepa :)
  • Ako postaneš bonbon pretplatnik, pričaš i SMS-aš for free 1.000 minuta i 1.000 SMS-ova u bonbonu, svaki mjesec sve do 2020. godine

I na pretplati možeš nastaviti koristiti Moj bonbon profil, te sam administrirati svoj broj (promijeniti minimalnu mjesečnu potrošnju, postaviti limit računa, aktivirati i deaktivirati pakete, poslati 20 besplatnih web SMS-ova mjesečno…), a jedan račun godišnje možeš platiti do 3 rate.

Jesmo te zainteresirali? Provjeri sve prednosti pretplate na našem webu i uvjeri se da je bonbon, bez obzira na to kako ga koristiš, uvijek isti – pomalo razigran, ali uvijek povoljan. Od sad se furamo i u pretplatničkom ruhu.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja u vezi pretplate slobodno nas cimni na  Fejsu, Twitteru, bonbon chatu ili mailu 24 h dnevno, 7 dana u tjednu, 4 tjedna u mjesecu, 12 mjeseci u godini.

Umalo smo zaboravili. Zahtjev za pretplatom možeš ispuniti ovdje. Nakon toga odaberi minimalnu mjesečnu potrošnju (40, 80 ili 160 kuna), aktiviraj dobro poznate pakete te spikaj, SMS-aj i surfaj bez brige. 

Posljednja izmjena: 29.07.2013.
Pitanja i komentari
  • Andol 29.07.2013. 14:08
  • Imate pretplatu, ali nemate više forum?? Šta je s forumom, već neko vrijeme ga nema?
    I baš pametna ideja strpati vijest o pretplati u blog kad već na stranici sa svih strana vrište banneri o pretplati, haha....
  • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)