bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Ipak je Amelie, a ne Cthulhu
‹ Fun novosti

Ipak je Amelie, a ne Cthulhu 21.04.

Ideja Stephena McLaughlina da odluku o imenu svoje kćeri prepusti internetu, pokazala se dobrom. Nakon višemjesečnog glasanja i čekanja, zdrava djevojčica, rođena 7. travnja, dobila je ime Amelia Savannah Joy McLaughlin

Pisali smo o neobičnoj web stranici koju je prije nekoliko mjeseci postavio Stephen McLaughlin tražeći pomoć pri odabiru imena svoje kćerke. Nakon višemjesečnog predlaganja i glasanja, na kraju je prevladao razum i curica je dobila ime Amelia Savannah Joy McLaughlin. Zvuči prilično dobro kad ga izgovoriš.

Naravno, Stephen i njegova supruga postavili su neka pravila prilikom glasanja i predlaganja: 'Nas dvoje ćemo na kraju donijeti konačnu odluku. Moje dijete sigurno se neće zvati WackyTaco692', napisao je Stephen na Redditu, spominjući protivljenje i skepticizam supruge kojoj nikad nismo saznali ime. Tu i tamo je morao pobrisati poneki vulgaran prijedlog te objašnjavati kako će zbilja poslušati savjet internetske zajednice i kćer imenovati prema prijedlogu s najviše glasova, sve dok je to ime u granicama normale.

U međuvremenu, na Redditu se javila i gospođa McLaughlin koja je potencijalnim glasačima objasnila kako s njom nema šale: 'Moj suprug sigurno nije pomislio kako će pitati gomilu fucking assholes na Redditu za ime našeg djeteta, te ih poslušati'.

Ispostavilo se kako većina ipak nije zaslužila 'epitete' kojima ih je počastila nervozna gospođa, što je sasvim razumljivo zbog visokog stupnja trudnoće, te su prijedlozi poput Cthulhu, Phteven ili Streetlamp Salad s vremenom pali u drugi plan, a na kraju je uvjerljivo pobijedila Amelia Savannah Joy.

Čestitamo roditeljima i predlažemo im da ime slijedećeg djeteta odaberu sami. 

Posljednja izmjena: 22.04.2014.
Možda će te zanimati i:
Pitanja i komentari
  • ratko 23.04.2014. 14:32
  • Kako će djetetu objasniti tko mu je dao ime? Čovjek je dao imena svim stvarima i životinjama kojima upravlja. Internetska zajednica ne upravlja tim djetetom (fala Bogu). A ipak to ime daju roditelji, da ga dijete ima do kraja života, osim ako mu se ne sviđa pa ga mijenja nakon 18+?!

    http://www.apartmani-boric.hr
  • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)