bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
iPhone 5 - dijamanti 364
‹ Fun novosti

iPhone 5 - dijamanti 364 17.06.

Da svaki dan na stranu staviš 10 kuna trebalo bi ti nešto više od 175 godina kako bi kupio Goldgenie Superstar Ice iPhone 5. Lijep je, optočen zlatom i dijamantima, ali dati 68.000 funti za mobitel... No way, Jose!

Ljeto vole skoro svi, a izuzetak su valjda jedino trgovci zimskom odjećom i novinari. Zašto novinari? Jednostavno, ljetni mjeseci u novinarskom su svijetu poznati kao 'sezona kiselih krastavaca'. Ništa se ne događa, a svaka zanimljivost je dovoljno dobra da popuni prazne stranice i ekrane. Zlatni iPhone optočen dijamantima, kažeš? Može.

Istina, prije par mjeseci pisali smo o iPhoneu koji vrijedi 10 milijuna funti pa dva modela tvrtke Goldgenie, koji se prodaju za 68.000 i 48.000 funti ne izgledaju tako ekskluzivno. Ustvari, kog mi farbamo? Mobitel koji košta 68.000 funti itekako je ekskluzivan, iako prilično nepraktičan. Zbilja nas zanima tko su likovi koji kupuju ovakve mobače. Još više nas zanima što se dogodi s takvim mobitelima kad ih pregazi vrijeme. Uskoro će iPhone 6 i sigurni smo da će lovatori koji kupuju ovakva čuda tada poželjeti novi mob optočen zlatom i dijamantima. Što tad naprave sa 'starim' modelom kojeg su platili pravo bogatstvo? Zaborave ga negdje u ladici ili poklone malom nećaku koji je do sada imao Nokiju 3310? Ako znaš nekoga tko ima ovakav mob, javi nam da riješimo ovu misteriju.

Dakle, novi Goldgenie mobiteli. Oba modela optočena su s 200 grama 18-karatnog zlata. Skuplji model, Superstar Ice, osim zlata, diči se i s 364 dijamanta ili safira. Nismo fanovi ovakvih mobitela, ali moramo priznati da Superstar Ice izgleda moćno, pogotovo optočen safirima. Nažalost, cijena za takav, plavi model, još nije objavljena, ali nekako ne vjerujemo da će biti puno jeftiniji od dijamantnog iPhonea 5.

Ukoliko nisi Apple fanboy, možda će te više zanimati zlatni Samsung Galaxy S4 ili BlackBerry Q10. Goldgenie ne pravi razliku između proizvođača, samo između kupaca. A mi? Mi ćemo se zadovoljiti običnim mobitelom, a da imamo tih 68.000 funti, umjesto na mobač potrošili bi ih na dobre ljude oko nas. Njihov osmijeh vrjedniji je od bilo kakvog mobitela, s dijamantima ili bez njih.

Posljednja izmjena: 17.06.2013.
Možda će te zanimati i: