bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Mala opasna haljina
‹ Fun novosti

Mala opasna haljina 16.10.

Cure, stalno brinete da će netko ući u vaš osobni prostor ili vam naprosto prići preblizu? Više nema straha, jer Spider Dress 2.0 nizozemskog dizajnera Anouka Wipprechta ne samo da izgleda neponovljivo već će svako smetalo otjerati brzo, efikasno i pomalo jezovito

Kladimo se da nema cure koja ne bi htjela isprobati haljinu 'Spider Dress 2.0' i u njoj otići na maturalnu zabavu, vjenčanje najbolje prije ili neku sličnu manifestaciju na kojoj će ih opsjedati znojavi i napaljeni vršnjaci .

Ova će im haljina efikasno poručiti da nisu dobrodošli u tvojoj blizini bez da kažeš i jednu riječ. Naime, 3d-printana haljina s ugrađenom baterijom i senzorima reagirat će 'neprijateljski' na svakog tko ti se prebrzo približi. Kako? Pogledaj ovo:

Spider Dress ima i senzore za znojenje koji će te upozoriti kad je vrijeme da je skineš, a svim softverom i hardverom u ovoj jedinstvenoj haljini upravlja Intel Edison procesor. Za dodatni bling, brinu se ugrađena LED svjetla.

Haljinu je moguće podesiti i tako da svojim 'ticalima' simulira prijateljsko pozivanje.

E sad, znamo kako obično završavaju mužjaci pauka nakon 'prijateljskog' druženja sa ženkom pa dobro razmisli prije nego se približiš curi u ovakvoj opravi.

Izvor

Posljednja izmjena: 19.10.2015.
Možda će te zanimati i: