bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
iŽivjeli
‹ Fun novosti

iŽivjeli 04.03.

Uskoro će lijepi dani, a to znači da ćemo sve više vremena provoditi na otvorenom, roštiljati i pijuckati pivo. A sad zamisli scenu – roštiljaš s ekipom, vadi se pivo, a nitko nema otvarač! Ti mrtav-hladan vadiš iPhone 5 iz džepa i s njim otvaraš boce kao pro

Iako se sve više piva prodaje u limenkama i plastičnim kontejnerima, prave pivopije znaju da nema do piva iz staklene flaše. Sigurni smo da negdje postoji neko istraživanje prema kojem je pivo iz staklene ambalaže zdravije i bolje od onog iz plastike i lima, ali ponedjeljak je pa nemamo snage 'kopati' po internetu i tražiti dokaze. :)

Jedini problem s pivom u boci je što ga nekako treba otvoriti. Postoje maheri koji to rade upaljačima ili ciglom, a ima i onih koji to rade zubima. No, što ćeš ako nemaš niti upaljača, niti cigle, niti zube? Nema beda, pivo i sve ostale flaše uvijek možeš otvoriti s iPhoneom 5.

Naravno, ne pokušavaj takvo što bez Fortress 2 kućišta. Okvir ovog kućišta istokaren je iz jednog komada aluminija što mu daje iznimnu čvrstoću. Proizvođač tvrdi kako Fortress 2 nimalo ne ometa prijem i snagu signala, a ovo 'Made in USA' kućište dolazi u sedam boja, među kojima su i 'macho' ružičasta te ljubičasta. I ono najvažnije - osim što dobro izgleda Fortress 2 sa gornje desne strane ima i otvarač za boce. Kud god krenuo, sad ćeš uvijek moći otvoriti to pivo!

Jedini nedostatak Fortressa 2 je cijena. Kućište možeš naručiti po cijeni od 100 dolara, a ako želiš i zaštitno staklo morat ćeš iskeširati dodatnih 10 dolara. Otvarač za boce koji košta 110 dolara? Kad je bal…

Posljednja izmjena: 04.03.2013.
Možda će te zanimati i:
Pitanja i komentari
 • K0va 07.03.2013. 15:19
 • Dajte mi samo jedno čvrsto tijelo u svemiru i otvoriti ću svako pivo.

  Al ako baš mogu birati radije bi s nečim jeftinijim od iphonea otvaro pivo.
 • 0 Odgovora
 • godzeus 05.03.2013. 23:45
 • Zicer ću otvarat pivu s telefonom od 5000 kuna.
 • 0 Odgovora
 • rom031 04.03.2013. 14:08
 • ako u prirodi nemoš otvorit pivo onda stvarno nemaš iskustva...možeš ga otvorit na 100 načina
 • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)