bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Kim Kardashian igra? Ma daj…
‹ Fun novosti

Kim Kardashian igra? Ma daj… 14.07.

Postoje dvije vrste ljudi na svijetu – oni koji znaju tko je Kim Kardashian i oni koje dotična uopće ne zanima. Pripadamo u drugu grupu, a sudeći prema igri 'Kim Kardashian: Hollywood', tu namjeravamo i ostati jako, jako dugo

Nemoguće je pobjeći od Kim Kardashian. No, svako vrijeme ima svoje starlete, a Kim je svoj trenutak slave ugrabila i ne namjerava ga pustiti tako lako. Žena želi zaraditi što više love dok je na vrhuncu pa je tako nedavno izdala i iOS video-igru Kim Kardashian: Hollywood (KK:H).

Ustvari, KK:H je manje igra, a više način izvlačenja love od fanova uz pomoć mikro transakcija. Igra, razvijena od strane tvrtke Glu Mobile, korisnicima omogućava da virtualno žive na visokoj nozi, baš poput Kim. Starleta će te voditi kroz svaki korak uspona na jet-set vrh, a tamo možeš stići samo ako puno poziraš na crvenim tepisima, izlaziš u poznate klubove, kupuješ skupi nakit i, da citiramo samu Kim 'viđaš se s poznatim ljudima koji će ti pomoći u privlačenju novih fanova'.

Igra je besplatna za preuzimanje, ali želiš li se uspeti na virtualni jet-set vrh, morat ćeš potrošiti lovu na virtualne novčanice i zvjezdice - valutu koja možeš iskoristiti za brži napredak u igri. Zvuči poznato? Sama igra ne zahtijeva nikakvu strategiju, niti nikakve vještine – dovoljno je potrošiti što više love na kupovinu virtualne valute i tapkati po zaslonu.

Zanimljivo, KK:H ima čak pet zvjezdica na iTunesima, a prodaja virtualne valute ide sve u šesnaest. Dionice Glu Mobilea porasle su za 42 posto od izlaska igre, a CEO tvrtke besramno kaže: 'Nismo iznenađeni. Kim je talent kakav se rijetko rađa i savršeno odgovara igri koju smo stvorili'.

Tko voli...

Izvor

Posljednja izmjena: 14.07.2014.
Možda će te zanimati i: