bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Kupio 99 iPhonea, zaprosio curu i…
‹ Fun novosti

Kupio 99 iPhonea, zaprosio curu i… 11.11.

Kinezi danas obilježavaju Dan samaca, blagdan za kojeg se troše milijarde kuna na poklone, a mnoge veze prerastaju u nešto više. Jedan je Kinez svoju dragu odlučio impresionirati kupovinom 99 novih iPhonea. Kupio, kleknuo i zaprosio je

Mladi Kinez odlučio je na poseban način obilježiti Dan samaca. Kao i mnogi drugi Kinezi, odlučio je poseban dan učiniti još posebnijim zaprosivši svoju dragu.

Računalni programer iz provincije Guangzhou potrošio je dvogodišnju plaću kako bi kupio 99 novih iPhonea 6s i tako impresionirao ljubav srca svog.

Posložio je kutije s mobitelima u oblik srca ispred ureda, pozvao kolege da prisustviju sretnom trenutku, kupio je i cvijeće. Ukratko, napravio je sve kako bi dobio potvrdan odgovor.

Nažalost, djevojka nije bila impresionirana i naš je junak dobio nogu. Kolege i prijatelji, okupljani kako bi snimili zaruke, nisu se dali omesti. Fotografije s propale svečanosti ubrzo su preplavile Weibo – kineski ekvivalent Facebooka.

Korisnici te društvene mreže redom su se složili kako je gesta nesretnog mladića zaslužila odbijenicu, te da je njegov plan bio poprilično nedorečen. Ostao je bez cure, a za utjehu, ostat će mu 99 novih iPhonea 6.

Inače, Dan samaca iz godine u godinu sve je popularniji, ne samo u Kini. Osim zaljubljenih, na taj dan najviše profitiraju trgovci pa je tako Alibaba danas ostvarila promet od nevjerojatnih 7,2 milijardi eura. U jednom, jedinom danu, Kinezi su potrošili skoro polovicu godišnjeg budžeta Lijepe naše.

U tih sedam milijardi, nalazi se i 63.000 eura koje je naš junak potrošio na 99 iPhonea. Ah, ta ljubav.

Izvor

Posljednja izmjena: 11.11.2014.
Možda će te zanimati i:
Pitanja i komentari
  • Petar Kulić 17.11.2014. 10:22
  • Koji krele.. i zaslužio je odbijenicu! Mogao je kupit 99 ruža i osim što bi uštedio daleko više love koju bi mogao potrošiti na njihov medeni mjesec, ispao bi daleko romantičniji. Ovako mi je drago da je još jedan *ayppleovac dobio što je i zaslužio. :D
  • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)