bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Lajkaju me ovoliko!
‹ Fun novosti

Lajkaju me ovoliko! 20.08.

Ta magična plava ikonica, u gornjem lijevom uglu Facebooka, nekima znači puno više od obične obavijesti o novom Fejs lajku. Skupljanje lajkova je poput skupljanja sličica Životinjskog carstva. Jednom kad počneš, nema povratka

Brojiš li koliko lajkova imaš na svakom Fejs postu? Smatraš kako tvoji dubokoumni Facebook komentari zaslužuju više lajkova, te da cijeli svijet mora znati koliko frendova i lajkera imaš? Ako si potvrdno odgovorio na oba pitanja, onda je Fliike kao stvoren za tebe.

Fliike (Facebook + like) jednostavan je flipboard brojač koji pokazuje koliko lajkova ima tvoja Fejs stranica. Postavi ga na vidljivo mjesto, spoji ga na Wi-Fi pa na svoj Fejs korisnički račun i gledaj kako brojevi polako, ali sigurno rasto. Prvenstveno namijenjen poslovnim korisnicima, poput dućana, restorana i svih lokala koji imaju izloge, sigurni smo da će pronaći mjesto i u ponekom uredu, u kojem se vode opaki 'Face Wars'.

Uglavnom, ako ugledamo Fliike u izlogu nekog hrvatskog dućana obećavamo da ćemo ući unutra pa makar na brojaču bila neka dvoznamenkasta brojka. No, sigurni smo da onaj tko kupi Fliike zna kako napumpati broj lajkera pomoću kreditne kartice i ekipe iz Bangladeša koja to radi za siću. 

Izvor

Posljednja izmjena: 20.08.2013.
Možda će te zanimati i: