bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Lego i iPhone - savršen par
‹ Fun novosti

Lego i iPhone - savršen par 14.06.

Dok smo bili mali igrali smo se 'legićima', a danas se igramo mobitelima. Skupina tajvanskih dizajnera spojila je ove dvije 'igračke' i stvorila Lego zaštitni poklopac za iPhone 5 Lightning port. Što dalje? Dovoljno je uključiti maštu i početi slagati kocke…

Priznaj, i dan danas bi slagao kocke samo ti je neugodno pred ekipom priznati takvo što. Ono, društvo dođe kod tebe na tulum, a ti sjediš na podu i sklapaš najnoviju Lego kreaciju. Ustvari, što te briga. Poznato je da 'legići' potiču kreativnost, a sigurni smo da je bolje slagati kocke nego gledati TV ili 'pikati' po Fejsu.

Nabaviš li ingeniozni zaštitni poklopac za iPhone 5 Lightning port, Lego kocke moći ćeš slagati bilo kad i bilo gdje. Naime, dva tajvanska dizajnera koji se skrivaju pod imenom KBme2, osmislili su Lego zaštitu za osjetljivi iPhone 5 port. Zaštitni poklopac, kompatibilan s Lego kockama, dolazi u dvije veličine, 2x1 i 4x1. Za one neupućene u Lego svijet, riječ je o broju 'bradavica' na pojedinoj kocki. Na primjer, 4x1 znači da kocka ima četiri bradavice u jednom redu.

Nažalost, Brick Lightning Cap, kako se službeno zove ovaj 'čep', još nije u prodaji, ali KBme2 dvojac tvrdi kako punom parom rade na tome. Najavljuju i kako će završni proizvod, umjesto plastike, biti izrađen od aluminija.

Čim nabavimo ovo čudo, odmah idemo u trgovinu igračkama kupiti par kutija s Lego kockama, a kad dođemo doma i sve to raspakiramo… iPhone kao džinovski ekran na Lego stadionu, iPhone kao svemirski brod, iPhone prikolica za Lego traktor… Igrat ćemo se dok ne poderemo sve kockice. :)

Izvor

Posljednja izmjena: 14.06.2013.
Možda će te zanimati i: