bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Ludo zabavne Super Bowl reklame
‹ Fun novosti

Ludo zabavne Super Bowl reklame 04.02.

Amerikanci su preživjeli još jedan Super Bowl. Na stranu sama utakmica, nama je puno zanimljivije pratiti kakve su reklame najbolji marketinški stručnjaci svijeta smislili za Super Bowl

Super Bowl kao Super Bowl. Stotine milijuna gledatelja pred malim ekranima, stotine milijuna dolara potrošenih na reklame za vrijeme utakmice. Cijena reklame od pola minute iznosi okruglih četiri milijuna dolara, a predbilježbe za tih čarobnih 30 sekundi na televiziji primaju se godinama unaprijed. Danas cijeli internet bruji o Super Bowlu, ali i o sjajnim pa i manje sjajnim reklamama. 

Samsung
 
Kad imaš reklamu u kojoj nastupaju Seth Rogen, Paul Rudd i LeBron James onda teško možeš promašiti. Inače, reklama traje 2 minute pa računajte koliko je Samsung platio pojavljivanje u Super Bowlu. 

Go Daddy
 
Jedna od najvećih američkih hosting tvrtki ne štedi kad je promocija u pitanju. Reklama koja će neke šokirati, ali mnoge i razveseliti. Mi smo prvo gledali u čudu, a zatim prasnuli u smijeh.

Oreo
 
Što je bolje kad jedeš kekse - sam keks ili krema? Pitanje zbog kojeg su započinjale gadne frke u knjižnicama. 

Got Milk
 
Američki proizvođači mlijeka reklamama potiču potrošače na kupovinu. Nakon gledanja i mi smo poželjeli popiti čašu mlijeka pa odalamiti kojeg vanzemaljca.

Motorola
 
Megan Fox u kadi. Ozbiljno razmišljamo da kupimo Motorolin mob, ali to nema nikakve veze s Megan. Ne, baš nikakve.

Ram Trucks
 
Vizualno, a po mnogima i općenito, najbolja Super Bowl reklama ove godine.


Ostale reklame možeš pogledati ovdje

Posljednja izmjena: 04.02.2013.
Možda će te zanimati i: