bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Mali, majušni Zvjezdani ratovi
‹ Fun novosti

Mali, majušni Zvjezdani ratovi 07.11.

Igranje na smartfonu svima nam je drago. Nama, osobno, najbolje su igre u kojima nešto stvaramo i polako gradimo poput, recimo, Zvijezde smrti. Eto, upravo gradimo jednu, iz temelja, u novoj, zabavnoj smartfon igri 'Tiny Death Star'

Franšizu 'Zvjezdanih ratova' lani je kupio sveprisutni Disney. Novi film iz serijala trebao bi se na velikom platnu pojaviti 2015. godine, a mi sa zebnjom čekamo i nadamo se da nećemo gledati nekog novog Jar-Jar Binksa. Dugotrajno čekanje bar malo će nam skratiti nova igra LucasArtsa i NimbleBita – Tiny Death Star.

Sjećaš se 'Tiny Towera', zabavne simulacije izgradnje i održavanja nebodera za Androide i iPhone? Igra je neko vrijeme bila iznimno popularna, ali onda su došli 'Candy Crush Saga' i 'Clash of Clans', a 'Tiny Tower' je pao u zaborav.

No, tvorci igre, ekipa iz Nimblebita, nisu samo spavali i brojali zarađenu lovu. Skompali su se s LucasArtsom, sad u vlasništvu Disneyja, i odlučili prilagoditi 'Tiny Tower' svemiru 'Zvjezdanih ratova'. Ništa lakše - neboder iz originala je postao Zvijezdom smrti, stanovnici su postali vojnici Imperije, a igrač je postao sluga zlog cara Palpatinea.

Svoje sposobnosti upravljanja megalomanskim projektima i služenja tamoj strani Sile, u Tiny Death Staru možeš provjeriti potpuno besplatno. Naravno, gradnju Zvijezde smrti možeš ubrzati kupovinom virtualnih novčanica, ali sigurno znaš kako to već funkcionira. Besplatno, baš! Oni strpljiviji moći će uživati u igranju bez zavlačenja ruke u novčanik, a mi, ostali, probat ćemo se suzdržati.

Igra je dostupna u verzijama za sve, glavne mobilne platforma (iOS, Android, WindowsPhone), a može se preuzeti na App Storeu, Google Playu i Windows Phone butigi.

Star Wars fanovi… navalite!

Izvor

Posljednja izmjena: 07.11.2013.
Možda će te zanimati i: