bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Milijun razloga za život
‹ Fun novosti

Milijun razloga za život 28.01.

Sigurni smo ne da nemaš jedan, već da imaš najmanje stotinu razloga zašto si tu, stotinu razloga zbog kojih vrijedi živjeti. Podijeli neke od njih na web stranici Collect the Reasons i možda tvoj razlog nekom vrati osmijeh na lice

Koji je smisao života? Ne moraš puno razbijati glavu oko točnog odgovora, jer svaki tvoj iskren odgovor, ujedno je i točan. Sve ono što te tjera naprijed, što ti daje snage i vraća optimizam – sve je to smisao tvog života, sve su to razlozi zbog kojih se ujutro budimo i neustrašivo krećemo u bitku protiv svakodnevnih problema.

No, neki među nama nemaju snage za novi korak na životnom putu i zbog toga im treba naša pomoć. Pomoći možeš i malim stvarima, poput nabrajanja svojih razloga za život na web stranici Collect the Reasons. Ekipa iza ovog weba nastoji prikupiti milijun takvih razloga, a sve kako bi 'pomogli onima koji su imali naporan dan ili nekome vratili osmijeh na lice.'

Collect the Reasons je 'otvoren' prije par dana, a do sada su skupili nešto više od 2.300 razloga za život od korisnika iz cijelog svijeta. Mnogi kao svoj razlog navode da žive zbog obitelji, ljubavi, neispunjenih snova dok neki tvrde kako vole život zbog pizze, Reddita ili zato što imaju 'shit to do'.

Sve poruke i razlozi koja ostaviš prikazat će se kao bijela slova na tamnoj pozadini iza koje se nazire pješčana plaža. Ovakav način komuniciranja putem teksta i fotografija (image macro) uzima sve više maha na netu, pogotovo među mlađom populacijom. Recimo, Whisper. Ovaj app za image macro komunikaciju mjesečno ima više od 3 milijarde prikaza stranica.

Vratimo se mi našim razlozima za život. Navrati na Collect the Reasons i podijeli sa svijetom svoje razloge. Mi jesmo.

Posljednja izmjena: 28.01.2014.
Možda će te zanimati i: