bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Na svakoj stranici ove knjige opaka je zagonetka
‹ Fun novosti

Na svakoj stranici ove knjige opaka je zagonetka 25.08.

Codex Selinda ima samo pet stranica, ali na svakoj stranici nalazi se zagonetka koju moraš riješiti kako bi otključao sljedeću. Knjigu zagonetki napravio je Brady Whitney i sad je prodaje putem Kickstart kampanje. Tražiš li poseban poklon za jednako posebnog nekog…

Svi volimo rješavati zagonetke. Voliš li i čitati, onda je ova knjiga kao stvorena za tebe.

Codex Silenda je drvena kutija, koja se lista poput knjige. Ima pet stranica i na svakoj je kompleksna zagonetka koju moraš riješiti kako bi prešao na sljedeću stranicu.

Na svakoj je stranici i nastavak kratke priče o studentu pod paskom velikog Leonarda da Vincija. Student pronađe sličnu kutiju sa zagonetkama, samo što je njegova puna zamki postavljenih od majstora da Vincija. Kako bi priču pročitao do kraja, moraš riješiti sve zagonetke.

Tvorac Codexa, profesionalni sastavljač zagonetki Brady Whitney, svoju kreaciju prodaje na Kickstarteru. Već je prikupio više od 200.000 dolara, a prve količine knjige su razgrabljene.

Žališ li i ti jednu možeš ja naručiti za 125 dolara. No, knjiga će ti stići u dijelovima pa je prije čitanja moraš sastaviti prema priloženim uputama.

Samo, onda ćeš znati sve zagonetke pa čitanje neće imati smisla.

Izvor

Posljednja izmjena: 28.08.2016.
Možda će te zanimati i: