bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Najduži selfie stick na svijetu
‹ Fun novosti

Najduži selfie stick na svijetu 27.02.

Jedan je Britanac čvrsto naumio ostati vlasnikom rekorda za najduži selfie stick na kugli zemaljskoj. Njegov je stari rekord srušio Ben Stiller na premijeri novog Zoolandera pa je naš junak odlučio vratiti stvari na mjesto i uz pomoć puno ljepljive trake te plastičnih cijevi napraviti još duži i beskorisniji štap za selfanje

James Ware minorni je engleski YouTube celebrity koji pažnju javnosti zaokuplja pokušajima da napravi što duži selfie stick. Mjesecima nije imao konkurenciju - jer većina nas zna da pametniji popušta, a James ne djeluje kao osoba koja će popustiti - sve dok Ben Stiller na londonskoj premijeri 'Zoolandera 2' nije upotrijebio selfie stick dužine 856 centimetara.

Rukavica je bačena i naravno da je James ubrzo odgovorio na izazov. Nakupovao je cijevi i selotejpa za nekih 600 kuna i bacio se na posao. Rezultat je selfie stick ukupne dužine 957 centimetara.

Svoje je čudovište od sticka isprobao na londonskim ulicama, ali je nakon snimanja priznao kako se cijelo vrijeme bojao da će uništiti svoj iPhone u pokušajima da snimi pristojan selfie s udaljenosti od skoro 10 metara.

Selfie je ispao prilično očajan, a Jamesu za utjehu ostala činjenica da cijeli YouTube može vidjeti njegovo 'remek-djelo'.

Inače, James nije pozvao predstavnika Guinnessove knjige rekorda pa ovaj rezultat nije i službeni svjetski rekord.

Izvor

Posljednja izmjena: 28.02.2016.
Možda će te zanimati i: