bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
NBA emoji za All-Star tekmu
‹ Fun novosti

NBA emoji za All-Star tekmu 11.02.

Ovaj vikend u kanadskom Torontu igra se NBA All-Star utakmica. Cijela je priredba popraćena brojnim događanjima, kako na licu mjesta, tako i na webu. Osim prijenosa, chatova, tvitova i svih ostalih digitalnih pogodnosti koje donosi All-Star utakmica, tu su i posebno dizajnirani emoji za svakog od igrača u momčadima Istoka i Zapada

Svi oni koji će ovaj vikend provesti zalijepljeni za zaslone i televizore, prateći NBA All-Star vikend, moći će se uključiti u brojne, službene rasprave koje NBA organizira na društvenim mrežama.

Najbolje su prošli tviteraši, za koje je NBA dizajnirala posebne emojije, inspirirane košarkašima koji će igrati na All-Star tekmi. Svi oni koji tvitaju hashtag s imenom nekog od 24 igrača, ugledat će simpatični emoji koji asocira na dotičnu NBA zvijezdu.

Recimo, #KobeBryant je zastupljen s ikonicom kobre, #JamesHarden prepoznatljivom, hipsterskom bradom dok veliki #LeBronJames ima emoji krune sa slovom C za Cleveland Cavse.

Emojiji će na Twitteru biti aktivni cijeli vikend, a možeš ih početi koristiti već od petka ujutro. Na Twitteru ćeš moći glasati i za MVP-ja, i to samo za vrijeme zadnje četvrtine utakmice koja se igra u nedjelju navečer po našem vremenu.

Samo pošalji emoji igrača za kojeg misliš da je odigrao najbolje te dodaj hashtag #KiaAllStarMVP.

Izvor

Posljednja izmjena: 12.02.2016.
Možda će te zanimati i: