bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Neidentificirano leteće drvce
‹ Fun novosti

Neidentificirano leteće drvce 26.12.

Božićna drvca krase skoro pa svaki ugao slobodnog nam prostora. U stanovima su, kućama, uredima - ima ih više po našim gradovima nego na Risnjaku. Svi se trudimo što bolje okititi svoje božićno drvce dok je Nijemac Joerg Sprave sa svojim drvcem odlučio učiniti nešto posve drugačije

Kako ide ona uzrečica - ‘Što Švabo napravi, to se ne kvari’. Nijemci su radišan narod i nije čudo da su u samom svjetskom vrhu kad su u pitanju inovativnost, lova, standard i nogomet.

Ovaj put nećemo o nogometu već o jednom prosječnom Nijemcu. Prosječnom za njihove prilike, jer bi kod nas Joerg Sprave izazivao mnoge podozrive poglede zahvaljujući hobiju kojim se bavi.

Naime, Joerg održava YouTube kanal Slingshot Channel na kojem gledatelje zabavlja građenjem praćki svih dimenzija i njihovim isprobavanjem.

Božićni blagdani došli su kao naručeni Joergu da isproba svoju novu napravu za ispaljivanje božićnih jelki. Kupio je drvce, napravio praćku, od drvca izradio pravi, pravcati projektil i ispalio svoj ‘The Santa Slayer 2014.’.

Kako je to izgledalo? Veličanstveno, a kako bi drugačije. Pogledaj:

Posljednja izmjena: 29.12.2015.
Možda će te zanimati i: