bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Nije lako Instagram muževima
‹ Fun novosti

Nije lako Instagram muževima 23.12.

Šaljivi YouTube video ‘Instagram Husband’, u par tjedana skupio je skoro 5 milijuna pregleda. Parodija koja ismijava opsjednutost mladih žena svojim fotkama na Instagramu te teroriziranje njihovih partnera nekima će izgledati prilično poznato

‘Iza svake slatke djevojke na Instagramu nalazim se ja - i zid od cigle’, ovako započinje ‘Instagram Husband’ - video koji parodira situaciju u kojoj su se našli mnogi mladi muževi.

Njihove partnerice smatraju kako svima moraju pokazati kako žive sretno, lijepo i bezbrižno, a kud ćeš bolje platforme za širenje lažnog sjaja od Instagrama. Instagram muževi su zbog toga osuđeni na višednevno snimanje fotografija svojih boljih polovica u svakodnevnim situacijama.

Svaki trenutak može se fotografirati i postaviti na Instagram pa se ručanje u restoranu zna pretvoriti u foto-session, a šetnja parkom u imaginarnu šetnju modnom pistom.

I dok žene u takvim situacijama glume modele i zvijezde, njihovi muževi pretvaraju se u producente, kamermane, redatelje i svu onu ekipu iza scena modnih revija i filmova, ljude čija imena vidimo napisane malim slovima pri kraju špice.

Iako je riječ o parodiji, mnogi su se prepoznali u ovom zabavnom videu. Znaš li neki takav par, pokaži im ‘Instagram Husbanda’. Shvatit će u čemu je njihov problem, a ako ne shvate… Well, nitko ti neće moći zamjeriti da nisi pokušao.

Izvor

Posljednja izmjena: 27.12.2015.
Možda će te zanimati i: