bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Nova tema svaki dan
‹ Fun novosti

Nova tema svaki dan 13.10.

Androdi uređaji stvoreni su za modificiranje. Kupiti takav mobitel i ne promijeniti sve na njemu, od desktopa do ikona, pravi je grijeh. No, nije lako pronaći odlične desktop teme. Themer app rješava ovaj problem u tren oka

Bez obzira koliko dobro izgleda UI na tvom Android uređaju, prije ili kasnije će ti dosaditi i poželjet ćeš novi. Potraga za vrhunskom i originalnom temom nije lak zadatak. Umjesto da ti tražiš desktop temu, zašto one ne bi pronašle tebe? Instaliraj Themer, odaberi jednu od stotina tema i instaliraj je u tren oka.

Themer funkcionira na vrlo jednostavnom, demokratskom principu. Za svaku od ponuđenih tema možeš glasati i ocjenjivati ih. Najbolje i najljepše teme tako dolaze na vrh ponude, a one loše padaju na dno gdje će ih pronaći samo oni najuporniji.

Tvorci Themera sjajno su riješili problem ikona za bezbrojne Android aplikacije. Umjesto da naprave ikonu za svaku aplikaciju posebno, Themer će ti, na primjer, ponuditi samo jednu ikonu za mp3 player. Pritiskom na ikonu, odabireš koja aplikacija će je koristiti (Google Play Music, Spotify, Pandora..). Nakon toga kad promijeniš temu, ikona za mp3 player i dalje će pokretati aplikaciju koju si prvotno odabrao. Naravno, ako ti Themer ikad dosadi uvijek se možeš vratiti na početni, tvornički izgled.

Themer je još uvijek u beti pa ova funkcionalnost ne radi sa svim ikonima. Osim toga, mnoge zadane postavke namijenjene su američkim korisnicima, ali to se da riješiti prčkanjem po opcijama. Sve to ne mijenja na činjenici da je Themer jednostavan za korištenje te da ti omogućava svakodnevno mijenjanje izgleda korisničkog sučelja tvog Androida.

Themer možeš ugrabiti ovdje, ali će ti za pokretanje trebati beta kod kojeg možeš nažicati na službenim stranicama. Ostavi svoju mail adresi i kod bi trebao stići ubrzo. Samo požuri, broj mjesta u beti je ograničen i sumnjamo da će ova ponuda potrajati još dugo. 

Posljednja izmjena: 14.10.2013.
Možda će te zanimati i: