bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Novi emoji za Facebook Messenger
‹ Fun novosti

Novi emoji za Facebook Messenger 02.06.

Kako je krenulo, za koju godinu više uopće nećemo komunicirati riječima već emojima. Danas postoji emoji za skoro svaku priliku i svakodnevno se uvode nove ikone. Facebook je s početkom ovog mjeseca korisnicima ponudio čak 1.500 novih emojija za Messenger

Znaš ono kad ti frend pošalji emoji za kojeg on misli da znači 'ajmo na cugu, pa poslije možda zabrijemo', a ti ga shvatiš kao 'donesi mi pola kruha i dva jogurta za marendu'?

Dogodi se svima, pogotovo kad nemaš previše emojija na raspolaganju za komuniciranje. Srećom, takve situacije bit će sve rjeđe i rjeđe, jer emojija je svakim danom sve više.

Facebook je tako danas svom Messengeru dodao čak 1.500 novih, ludih ikona koje će tekstualnu komunikaciju učiniti zabavnijom i šarenijom. Između ostalih, tu je mnoštvo 'ženskih' emojija, poput policajke, trkačice, plivačice i svašta nešto.

Previše ih je da bismo ih nabrajali pa ti preporučujemo da kreneš istraživati i sam pogledaš čega sve tu ima.

Odlična fora je i što će sad Messenger emoji izgledati isto bez obzira na platformu pa ako tvoj frend ima iPhone, a ti Android makinu, obojica ćete vidjeti identične emojije dok se dopisujete i dogovarate kamo na tulum nakon uspješno položenog ispita.

Naravno, kako bi vidio nove emojije prvo moraš napraviti update Faceboook Messengera na svom uređaju.

Izvor

Posljednja izmjena: 03.06.2016.
Možda će te zanimati i: