bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Opa, Gangnam house
‹ Fun novosti

Opa, Gangnam house 28.11.

Ako je svijet globalno selo onda svi mi seljaci zadnjih mjeseci plešemo u ritmu K-popa. Psymanija ne jenjava, a Gangnam Style će uskoro doseći milijardu YouTube pregleda. Što je slijedeće? Što kažeš na božićne dekoracije u Gangnam stilu?

Početkom devedesetih, iz svih radio uređaja širom Hrvatske, odzvanjao je glas Olivera Dragojevića koji je pjevao: 'Svitlo nek' joj ljubi lice, lipo ka' u cesarice...'. Jedan Oliverov kolega, iživciran popularnošću 'Cesarice', izjavio je kako 'ne možeš otvorit paštetu, a da iz nje ne iskoči ta pjesma'. Danas nije Oliver, nego Psy, nije Cesarica već Gangnam Style i nisu paštete već kave za van. Dakle, danas ne možeš otvorit čašu s kavom za van, a da iz nje ne iskoči Psy koji pleše i pjeva Gangnam Style.

Nećemo ulaziti u to je li i koliko je pjesma dobra, koliko se kome sviđa i zašto je Psy postao svjetskim fenomenom, a Severina nije. O ukusima se ne raspravlja pa čak niti kad odlučite kuću ukrasiti božićnom dekoracijom à la Gangnam Style.

Ova Gangnam kuća nalazi se u Australiji, a ponosni vlasnik ističe kako je na ukrašavanje potrošio 41.000 žaruljica, 2 kilometra kabla i 200 radnih sati. Cijena? Navodno samo 10 dolara tjedno za električnu energiju, jer je kompletna instalacija izvedena pomoću LED žarulja.

Fora. 

Posljednja izmjena: 28.11.2012.