bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Otpjevala Happy Birthday 17.111 puta
‹ Fun novosti

Otpjevala Happy Birthday 17.111 puta 26.08.

Netko pjeva zato što to voli, netko zbog love, a Soraya iz Sjeverne Karoline pjeva kako bi strancima poželjela sretan rođendan Do sada je otpjevala više od 17.000 rođendanskih pjesama i ne namjerava stati

Poželjeti sretan rođendan pjesmom jedan je od najljepših poklona. No, što ako ne znaš pjevati? Možeš nekog zamoliti da otpjeva čestitku umjesto tebe ili, jednostavnije, odeš na www.1happybirthday.com, pronađeš ime osobe kojoj želiš čestitati rođendan i pošalješ joj originalnu pjesmu mailom ili SMS-om.

Iako je ova web stranica prvenstveno namijenjena korisnicima engleskog i španjolskog govornog područja, da se naći i dosta naših imena -Ivan, Ivana, Goran, Ines, Luka, Marina i mnoga druga. Ukoliko ne nađeš ime osobe kojoj na ovaj način želiš čestitati rođendan, uvijek možeš poslati zahtjev vlasnicima stranice i zamoliti ih da snime novu pjesmu.

Fora je u tome što su sve pjesme, svih 17.111 čestitki, otpjevane uživo. Pjeva ih Soraya, djevojka koja tjedno snimi 50-100 ovakvih pjesama. Vlasnici web stranice kažu kako plaćaju Sorayu, te da snimanje nije jeftino, ali da im je život bio dobar te je ovo način na koji žele ostati upamćeni. Svaki tjedan dodaju nove pjesme i ne namjeravaju stati.

Osim pjesama, na stranici možeš vidjeti što se dogodilo na dan tvog rođenja, pročitati rođendanske čestitke za inspiraciju, izračunati koliko si sekundi, minuta ili psećih godina živ i još puno toga.

Jedna od onih stranica na kojoj smo isključili AdBlock, jer što je par bannera naspram truda koje su vlasnici i Soraya uložili u tisuće i tisuće rođendanskih pjesama.

Posljednja izmjena: 26.08.2014.
Možda će te zanimati i: