bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti

Fun novosti

VBD - višenamjensko božićno drvce

VBD - višenamjensko božićno drvce

Božićna drvca neizostavan su ukras i obilježje Božića. Ima nešto u odabiru i ukrašavanju drvca, neka tajna veza koja zbližava i povezuje obitelj. Pa, Božić je pred vratima, trebao bi početi razmišljati o kupovini novog drvca. Može jedno od aluminija?

Dokazano - nismo emo

Dokazano - nismo emo

Poznata agencija za istraživanje, Gallup, već četiri godine u 150 zemalja svijeta provodi ispitivanje u kojem ocjenjuju 'dnevni emotivni doživljaj'. Na osnovu odgovora utvrđuju listu 'emotivnosti' država i naroda. Gdje smo mi u toj priči?

Opa, Gangnam house

Opa, Gangnam house

Ako je svijet globalno selo onda svi mi seljaci zadnjih mjeseci plešemo u ritmu K-popa. Psymanija ne jenjava, a Gangnam Style će uskoro doseći milijardu YouTube pregleda. Što je slijedeće? Što kažeš na božićne dekoracije u Gangnam stilu?

Skrivena kamera strave i užasa

Skrivena kamera strave i užasa

Nekad, ne tako davno, reality televizija svodila se samo na jednu formu - na skrivenu kameru. Ovakav oblik zabave pregazilo je vrijeme, ali u nekim dijelovima svijeta još uvijek znaju napraviti odličan skeč uz pomoć skrivene kamere

Masovni online šoping

Masovni online šoping

Iz Japana, preko Amerike, stiže nam nova online zanimacija. Kupovina 'na slijepo' putem interneta i trampa tako kupljenih torbi, parfema, nakita... postala je pravi hit, pogotovo među curama. Kupi, chataj, trejdaj i dobro se zabavi uz masivni online šoping

 506 – 510 od 578
Prijašnja
1
2
...
101
102
103
...
115
116
Iduća