bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Pametno prstenje za zajedničko gledanje tv serija
‹ Fun novosti

Pametno prstenje za zajedničko gledanje tv serija 06.06.

Cura želi gledati 'Orange Is The New Black', a ti očajnički nastojiš eskivirati tu zajedničku aktivnost. Nabavi li ona ovakav prsten, pomiri se sa sudbinom i počni uživati u zajedničkim večernjim satima ispunjenima kvalitetnim tv programom dok gledaš seriju, za serijom, za serijom…

Ako si muškarac, tajna uspješne veze vrlo je jednostavna,– naprosto moraš naučiti kad treba popustiti, a kako vrijeme protječe, popuštat ćeš sve više. Sve za nju, kako bi bila sretna, zadovoljna i kako bi ti speglala košulju.

Šalimo se, ali zadovoljavanje partnerovih potreba zbilja je jedan od stupova uspješne i dugotrajne veze.  Recimo, gdje ćeš bolje zabave u dvoje od binge gledanja odličnih serija koje ste oboje propustili.

Problem nastaje kad je netko već odgledao najnoviju epizodu popularne serije pa je mora ponovno gledati s partnerom ili partnericom.

Britanska tvrtka za proizvodnju sladoleda Cornetto doskočila je ovom problemu pomoću prstenja. Nije riječ o zaručničkom prstenju, već jednostavnim NFC gadgetima koji se nataknu na prst i pomoću pripadajuće aplikacije blokiraju gledanje tv serija bez društva bolje ili lošije polovice.

Ovdje se možeš predbilježiti za prstenje koje bi uskoro trebalo u proizvodnju, a kad ti dva prstena stignu doma, usput preuzmeš iOS ili Android aplikaciju koja će blokirati gledanje Netflixa, Hulua i Amazona dok god se kraj smartfona na kojem je aplikacija instalirana ne nađu oba prstena.

Solo prsten je samo ukras, ali kad se oba nađu ispred televizora i kraj smartfona na kojem je instalirana aplikacija, čarolija može početi.

Napokon smo dočekali prsten koji sprečava varanje, bar ono kad je u pitanju gledanje novih epizoda Igre prijestolja.

Izvor

Posljednja izmjena: 08.06.2016.
Možda će te zanimati i: