bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Ping Pong Cube Slam
‹ Fun novosti

Ping Pong Cube Slam 17.06.

Kakav dan! Pakleno je vruće i ne pada nam na pamet izlaziti van. Kad bi bar našli neku online razbibrigu, neku fora igru kao stvorenu za ove ljetne vrućine... Jesmo te! Naravno da znamo za takvu igru. 'Ajmo bacit rundu Cube Slama. Tko izgubi, plaća sladoled!

Google koristi svaku priliku kako bi promovirao Chrome kao vodeći web preglednik. Nema mjeseca da svjetlo dana ne ugleda nekoliko zanimljivih eksperimentalnih programa i servisa koji se vrte na Chrome platformi. Zadnji u nizu takvih eksperimenata posebno je zabavan.

Riječ je o jednostavnoj, ali zaraznoj igri nazvanoj Cube Slam. Igra se  vrti u pregledniku i nije potrebna nikakva instalacija niti bijesna pila kako bi pokrenula Cube Slam. Ne trebaju ti niti upute za upotrebu. Naime, Cube Slam je klasični Pong u šarenom, nestvarnom ruhu, ali to ga ne čini posebnim. Fora je u tome što Cube Slam možeš igrati online protiv prijatelja, pritom razgovarati s njim i vidjeti mu facu dok se igrate. Naime, igra koristi WebRTC API koji omogućava jednostavan video chat unutar web preglednika. Dovoljni su računalo, internetska veza, Chrome, web kamera i zabava može početi.

U slučaju da nitko od ekipe nije zainteresiran za partiju Ponga, tu je blesavi medvjed s kojim se možeš ping-pongati do mile volje. Naravno, igrati protiv računalno upravljanog protivnika nije niti približno zabavno kao igranje protiv nekog koga poznaš, o pobjeđivanju da ne govorimo. Poraz? Pffft, ne dolazi u obzir. Vidimo se na www.cubeslam.com i pripremi sitniš za sladoled. :)

Izvor

Posljednja izmjena: 17.06.2013.
Možda će te zanimati i: