bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Plati klopu fotkom na Instagramu
‹ Fun novosti

Plati klopu fotkom na Instagramu 14.05.

U nekim restoranima mogu te izbaciti ukoliko fotografiraš hranu dok u novootvorenom engleskom restaču 'The Picture House' fotkanje hrane ne samo da ohrabruju, već i sve one koji takve fotografije postave na Instagram časte besplatnom klopom

Bird's Eye, engleska kompanija koja se bavi proizvodnjom gotove hrane ima odličnu ideju kako povećati prodaju. Otvorili su restoran The Picture House u Londonu koji nudi uglavnom gotova jela. Svi gosti koji naruče neku klopu iz Bird's Eye asortimana i potom fotografiraju svoj obrok te sliku postave na Instagram, uz jedan od hashtagova poput #PictureHouseLondon ili #PictureHouseLeeds, ne moraju platiti to što su pojeli.

Uspjeh nije izostao i za slijedeći mjesec najavljeno je otvaranje još dva, takva restorana – u Leedsu i Manchesteru. Štoviše, restoran je unajmio i stručnjaka za fotografiranje hrane. Norvežanka Marte Marie Forsberg gostima nudi savjete kako da fotkaju klopu, a moguće se upisati i u besplatnu radionicu umjetnosti fotografiranja ića i pića.

Ne sumnjamo kako će mnogi pohitati na klopu koja se plaća fotkanjem, a ne lovom. Sjajan marketinški trik samo nismo sigurni koliko je takva, gotova hrana ukusna i zdrava.

Ako ništa drugo, bar je besplatna.

Posljednja izmjena: 17.05.2014.
Možda će te zanimati i: