bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Plavi, plišani komadić radosti
‹ Fun novosti

Plavi, plišani komadić radosti 18.09.

Zaboravljamo da je za sreću ponekad potrebno tako malo, ali tu su djeca da nas podsjete što je bitno i kako male stvari čine život vrijednim življenja. Male stvari poput plavog plišanog majmuna koji se vratio kući nakon tri godine

Svako dijete ima omiljenu plišanu igračku, pa tako i glavni junak naše priče - obožavao je plavog, plišanog majmuna kojem je dao ime Ah Ah. Majmun je putovao svugdje sa svojim dječakom, a prije tri godine otputovali se na izlet u planine. Ah Ah se tamo 'izgubio' unatoč paničnoj potrazi dječakovih roditelja.

Nedavno je dječakova majka na eBayu potražila 'plavog majmuna' i ugledala igračku identičnu izgubljenom Ah Ahu. Kupila ga je u nadi da će dječak prigrliti novu, zamjensku igračku. No, kad je majmun stigao poštom ispostavilo se da nije u pitanju samo nevjerojatna sličnost, to je bio upravo izgubljeni Ah Ah! Majmunčića je očigledno netko pronašao i tri godine kasnije odlučio prodati. Uslijedilo je prvorazredno iznenađenje, puno suza i još više smijeha. Pogledajte kako izgleda ponovni susret dječaka i njegovog najboljeg prijatelja.

Calvin i Hobbes? Toy Story? Ne, ovo je još bolje. Ako imaš djecu koja obožavaju neku igračku, čuvaj je. Toliko uspomena utkanih u igračku i radosti sačuvanih u komadu pliša ne mogu se kupiti ničim.

Posljednja izmjena: 18.09.2012.
Pitanja i komentari
  • fico45 25.10.2012. 10:49
  • Znači, kad nekaj izgubimo, tražimo to na ebay-u. Možda netko prodaje. Heh. :D
  • 0 Odgovora
  • malaiva 25.10.2012. 10:36
  • Nema para, nema komentara :))), a inače zanimljiv članak
  • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)