bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Pronašla sestru blizanku na YouTubeu
‹ Fun novosti

Pronašla sestru blizanku na YouTubeu 27.02.

Uz puno upornosti i malo znanja danas se na internetu može pronaći sve. Gladan si? Trk na neku od online stranica za dostavu. Dosadno ti je? Online igre, društvene mreže, pornjava... biraj. Sumnjaš da negdje imaš sestru ili brata? Odmah na internet

Studentica mode Anais Bordier iz Francuske jedan je dan zujala po YouTubeu, što svi mi ponekad radimo. No, običan dan pretvorio se u jedan od onih dana koji mijenjaju život kad je naletjela na video djevojke koja izgleda baš poput nje.

Cura se zvala Samantha Futerman, živjela je u Los Angelesu i nikad u životu nije vidjela Anais. Stupile su u kontakt i ispostavilo se da je Samantha rođena na isti dan kad i Anais, u istom gradu (Busan, Južna Koreja) te da su obje posvojene.

Počele su se dopisivati i odlučile naći licem u lice kako bi jednom za svagda riješile pitanje koje ih je obje mučilo – jesu li blizanke ili ne?

Ovdje na scenu stupa redatelj Ryan Miyamoto koji s kamerom slijedi Samantha na putu u London gdje napokon susreće Anais. Tamo se obje podvrgavaju testiranju kako bi provjerile jesu li blizanke.

Dokumentarac 'Twinsters', priča o dvije djevojke s različitih krajeva svijeta koje dijele puno toga zajedničkog, uskoro će se pojaviti na online filmskim servisima poput Netflixa, a do tad možemo gledati trailer i nagađati. Jesu ili nisu? Kakva sapunjara!

Izvor

Posljednja izmjena: 27.02.2015.
Možda će te zanimati i: