bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Doge prognoza
‹ Fun novosti

Doge prognoza 27.01.

Prošli smo tjedan stalno provjeravali vremensku prognozu pokušavajući saznati kad će napokon početi zima. Ovaj tjedan, prognozu provjeravamo tražeći prve znakove proljeća. A što, na sve to, kaže pas?

Dnevnik, Sport, Vremenska prognoza. Ovaj večernji ritual danas upražnjava samo ekipa u poznim godinama i svi oni koji nisu vični modernoj tehnologiji. Mi ostali, imamo smartfone na kojim svake sekunde možemo saznati kakvo će vrijeme biti sutra, preksutra ili za tjedan dana.

Svi smo, dolaskom interneta i mobača, preko noći postali laički prognostičari. O svakom padu Celzija ispod nule razglaba se kao da je pala Vlada, a porast temperature iznad +25 zaziva zaziva priče o globalnom zagrijavanju i uzgoju deva umjesto krava.

Postoje na tisuće web stranica i aplikacija za prognozu vremena, a mi vam predstavljamo jednu, pomalo drugačiju. Nije pretjerano točna, nema hektopaskale, anticiklone i šarene karte s animiranim oblacima, ali zato ima istrošenog Dogea koji će ti, s nekoliko jednako istrošenih memeova, objasniti kakvo je vrijeme.

Uglavnom, trenutno je u Hrvatskoj much brrrr, wow broken clouds i so winter. Što će ti točnija vremenska prognoza od ove? :)

Posljednja izmjena: 28.01.2014.
Možda će te zanimati i: