bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Seks, a ne Fejs
‹ Fun novosti

Seks, a ne Fejs 22.03.

Durex je proveo istraživanje na 2.000 Britanaca pokušavajući saznati kakav je utjecaj moderne tehnologije na njihov seksualni život. Rezultat? Pet posto ispitanih priznalo je kako zna provjeriti što ima na Fejsu dok vode ljubav

Postoji mnoštvo šala na račun ekipe koja ne skida čarape za vrijeme seksa. No, sudeći prema rezultatima istraživanja, Britanci su otišli korak dalje i ne ustručavaju se pročitati SMS, provjeriti Fejs ili odgovoriti na poziv dok vode ljubav s partnerom ili partnericom.

Istraživanje je, na uzorku od 2.000 ispitanika, proveo poznati proizvođač kondoma Durex. Zanimalo ih je kako tehnologija utječe na naš seksualni život, a rezultati su prilično iznenađujući.

Na primjer, 40 posto ispitanika optužuje smartfone, Internet i računala za negativan utjecaj u ljubavnoj vezi dok ih 33 posto otvoreno priznaje kako tehnologija počinje smetati njihovom seksualnom životu.

15 posto priznaje kako bi se javili na mob ili pročitali primljenu poruku za vrijeme seksualnog čina, a 5 posto tvrdi kako se ne ustručavaju koristiti Fejs dok vode ljubav. Pokušavamo zamisliti kako to funkcionira ali ovaj nas je put mašta iznevjerila. Stvarno, kako? Pritom je zanimljivo da među tih pet postotaka ima više muškaraca nego žena te da su ovoj ružnoj navici skloniji stanovnici Londona nego iz ostalih krajeve Engleske.

Baš nas zanima kakvi bi bili rezultati ovog istraživanja da je sprovedeno u Hrvatskoj.

Izvor

Posljednja izmjena: 22.03.2014.
Možda će te zanimati i: